svetska, a naša

LUKSUZNI HOTEL, BAZEN NA KROVU ZGRADE, LUDE NOĆI! LEPA BRENA NIJE ŠTEDELA NA EGZOTIČNOM PUTOVANJU: Živojinovići su se ovako proveli na ODMORU, prizor će vas fascinirati! (VIDEO)

Stars -

Lepa Brena rešila je da ode na zasluženi odmor u januaru i to na egzotičnu destinaciju sa svojom porodicom. Najveća srpska zvezda snimila je ceo svoj boravak na Tajlandu.

Ona je ovaj put posetila između ostalog Vijetnam, kao i Tajland gde od devedesetih godina uživa u čarima ovih toplih krajeva.

foto: Printscreen/Instagram

"Posle naporne godine, konačno na jednom zasluženom odmoru. Krenuli smo iz Beograda za Vijetnam, tamo smo bili 5 dana. Osetili smo stil i kulturu jedne zemlje", rekla je Brena i dodala:

foto: Printscreen/Instagram

"Nakon Vijetnama otišli smo na Puket na Tajlandu koji je zaista jedno od neverovatnih destinacija koje karakteriše toplo more, veoma zanimljiv stil i način života", zaključila je diva Lepa Brena.

"Tu smo i Boba, Stefan, Viktor i ja. Mnogo nam fale Filip i Aleksandra na ovim divnim destinacijama. Ja sam svetski putnik, kao i naša cela porodica. Svuda prođi, svojoj kući dođi", rekla je pevačica.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/GrandNews, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track