JEDAN POTEZ SA SNIMANJA ZG OTKRIO U KAKVOM JE STVARNO STANJU KARLEUŠA: JK prolazi kroz PAKAO! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

VAN SEBE

JEDAN POTEZ SA SNIMANJA ZG OTKRIO U KAKVOM JE STVARNO STANJU KARLEUŠA: JK prolazi kroz PAKAO! (FOTO)

Stars -

Jelena Karleuša imala je snimanje "Zvezda Granda", a isto je napustila vidno neraspoložena, u pratnji menadžera, dok joj nimalo nije bilo lako da ocenjuje kandidate u muzičkom takmičenju, nakon što je javnost saznala za njenu aferu sa Ognjenom Vranješom.

Pevačica se na snimanju žalila Mariji Šerifović i Đorđu Davidu da joj se tresu ruke, a za razliku od prethodnih puta, kada je na snimanja emisija dolazila mahom raspoložena, sada nije želela da komunicira sa predstavnicima sedme sile.

Ono što je svima skrenulo pažnju to je da Karleuša nije bila na svom mestu, gde obično sedi, pored Davida i Marije, ona je zapravo uslikana pored Saše Popovića.

Jelena je uvek bila u centru pažnje i jedna od najglasnijih u žiriju muzičkog takmičenja, a sada je samo želela da bude što dalje od objektva. Njoj je strašno teško zbog svega kroz šta prolazi, ne može da se smiri, a ovo je otkrilo da pevačica samo želi da se skloni od svega i što pre prođe pakao koji prolazi.

foto: Printscreen, Instagram

Jelena se i po odlasku krila iza velikih naočara, dok je brzo ušla u automobil koji ju je čekao ispred.

Podsetimo, Jelena Karleuša našla se u centru skandala kada su eksplicitne fotografije, snimci i poruke upućene bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu dospeli u javnost. Jelena je sav sporni materijal nazvala montažom, dok je Ognjen Vranješ rekao da su bliski već dve godine, a Karleuša je u jednom obraćanju javnosti i pretila Vranješu. Pevačica je u jeku afere otputovala u Kinu kod supruga Duška Tošića, gde su u porodičnom okruženju proslavili njegov rođendan, a zatim se u strogoj tajnosti vratila u Srbiju.

foto: Instagram, Printscreen

Kurir.rs, Blic / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja