SKANDAL ne jenjava

KARLEUŠA KRIŠOM STIGLA U SRBIJU I BEZ REČI OTIŠLA NA SNIMANJE ZG: Jelena se prvi put oglasila kako je stigla iz KINE i poslala jasnu PORUKU (VIDEO)

Stars -

Jelena Karleuša, koja se vratila u Srbiju iz Kine, gde je otišla sa ćerkama kod supruga Duška Tošića posle skandala sa eksplicitnim fotografijama, bila je na snimanju Zvezda Granda, a iz kola je bez reči izašla i ušla u studio.

Na Košutnjaku se nalazio veliki broj novinara i fotoreportera, ali JK se krila od njih iza crnih naočara i puštene kose. Za razliku od prethodnih puta, kada je na snimanja emisija dolazila mahom raspoložena, sada nije želela da komunicira sa predstavnicima sedme sile.

foto: Printscreen

Nije želela da daje izjave, ali se oglasila na Instagram storiju, gde je objavila video na kojem izbegava novinare i ulazi u studio. Sve vreme je uz nju bio menadžer koji ju je štitio od objektiva.

Pevačica se na snimanju ZG žalila Mariji Šerifović i Đorđu Davidu da joj se tresu ruke, bila je veoma neraspoložena, a u jednom trenutku

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Jelena Karleuša našla se u centru skandala kada su eksplicitne fotografije, snimci i poruke upućene bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu dospeli u javnost. Jelena je sav sporni materijal nazvala montažom, dok je Ognjen Vranješ rekao da su bliski već dve godine, a Karleuša je u jednom obraćanju javnosti i pretila Vranješu. Pevačica je u jeku afere otputovala u Kinu kod supruga Duška Tošića, gde su u porodičnom okruženju proslavili njegov rođendan, a zatim se u strogoj tajnosti vratila u Srbiju.

foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track