USRED SREDE Šmeker zbog žene ostavlja žestinu

ABRONOŠA

USRED SREDE Šmeker zbog žene ostavlja žestinu

Stars -

Dragi moji, nekoliko nedelja vam nisam pisala, ali ne brinite sve vreme sam bila vredna i prikupljala pričice za vas. Nadam se da ste lepo proveli novogodišnje praznike, a u nastavku vam donosim pikanterije sa estrade.

Prva ličnost ove nedelje je jedan naš pevač koji je već desetak godina u braku. Zvaćemo ga Šmeker jer su mnoge žene i danas zaljubljene u njega. On ima decu, sjajnu ženu, ali i jedan porok - alkohol. Često se opija, što njegovu ženu izvodi iz takta. U početku je to trpela, gutala je svaki put kad se vrati kući mrtva pijan s tezge ili iz kafane, gde satima sedi s prijateljima, ali sada joj je dozlogrdilo. Deca rastu, a ona sve teže podnosi njegova opijanja. Zato je rešila da uzme stvar u svoje ruke. Više puta ga je ubeđivala da prestane, on joj je obećavao, ali se uvek vraćao čašici. Sve do poslednjeg puta, kada je morala da ga uceni - ili ona, ili alkohol. Dala mu je ultimatum, naterala ga da bira. Obećala mu je da će ga napustiti i odvesti decu ukoliko se on ne bude otarasio žestine. Njene reči su ga otreznile i on je počeo proces lečenja koji mu zasad odlično ide. Njegovi prijatelji su mi ispričali da je odlučan u nameri da zauvek ostavi alkohol.

Druga priča vezana je za jednu pevačicu koju ćemo zvati Leptirica. Ona žari i pali svojom pojavom, omiljena je među kolegama, saleću je muškarci, ali nije imala mnogo veza do sada. Mediji nisu uspeli da je uhvate ni sa jednim momkom. Međutim, Leptirica je imala jednog dečka kome je slala svoje obnažene fotke u vreme kada su se povremeno viđali. Nju je taj dečko počeo da proganja. U početku ju je ucenjivao da će se fotografije naći na društvenim mrežama i da će je time uništiti ako mu se ne vrati. Ona nije želela da popusti jer se ohladila od njega. Kada su pretnje postale ozbiljne, morala je da reši taj problem. Leptirica se obratila za pomoć jednom opasnom drugu, koji je obećao da će zaplašiti momka koji je ucenjuje. To je i uradio, a sve fotke su izbrisane. Drugari, to je sve za ovu sredu. Čitamo se i sledeće, a ja odoh da saznam neke nove estradne tračeve.

Kurir.rs/ Foto: Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track