Najnovije vesti

NIŠTA NIJE LOŠE ZA BIZNIS

SAŠA POPOVIĆ PROFITIRAO NA PORNO AFERI JK: Zbog Karleuše uvodi potpuno nova pravila u ZG, a onda progovorio o Jeleninoj histeriji usred snimanja (KURIR TV)

Stars

Direktor Grand prodikcije Saša Popović, koji je dao punu podršku Jeleni Karleuši zbog eksplicitnih slika koje je slala bosanskom fudbaleruOgnjenu Vranješu, otkrio je da se žiri Granda saglasio da se uvedu nova pravila za narednu sezonu, a o JK i njenoj aferi ni reči. 

Naime, Karleuša se iz Kine vrazila u nedelju zbog nastavka snimanja Zvezda Granda, gde je ona jedan od članova žirija.  

"Nikad bolje emisije koje smo snimili nego ove sad. Emisije su fantastične, bolje od svih do sada snimljenih. I što je najvažnije, žiri se usaglasio sa novim pravilima koji su do sada ubedljivo najinteresantnija", rekao je Saša Popović, a onda poručio da se svi u žiriju vole! 

foto: Adria Media TV

Podsetimo, Jelena se u nedelju vratila iz Kine, gde je bila kod supruga Duška Tošića kako bi sa njim proslavila 34. rođendan, a i pokušala da ga ubedi da joj je cela afera sa eksplicitnim fotografijama nameštena. Karleuša je već u ponedeljak bila na snimanju, kada su je dovezli do samog ulaza u studio i nije želela da daje izjave. 

Kurir.rs/I.E/Foto Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...