Najnovije vesti

NEKA DOĐE, NEK MI KAŽE ĐUBRE, KRETENU! Ana Kokić sa ocem ne priča GODINAMA, a kad je čuo da se razvodi od Rađena, poslao ćerki ŠOKANTNU PORUKU!
Foto: Dragan Kadić, Dragana

NERAŠČIŠĆENI ODNOSI

NEKA DOĐE, NEK MI KAŽE ĐUBRE, KRETENU! Ana Kokić sa ocem ne priča GODINAMA, a kad je čuo da se razvodi od Rađena, poslao ćerki ŠOKANTNU PORUKU!

Stars

Na pijaci ubeogradskom naselju Konjarnik Stevan Kokić, otac pevačice Ane Kokić, koja je javnost obavestila da se razvodi od supruga Nikole Rađena, prodaje na jednoj tezgi.

On sa starijom ćerkom više od jedne decenije nije u kontaktu.

- Meni je iskreno žao, jer sam i ja prošao kroz tu fazu i znam da joj nije prijatno Ipak su oni javne ličnosti, pa je njima teže za razliku od običnih ljudi. Izloženi su više javnosti, izmišljenim pričama i aferama. Običnim ljudima je lakše, imaju svoj mir - kaže Anin tata.

foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

- Meni je žao što se to desilo, pogotovo zbog njihovih ćerki, ipak su u pitanju dve devojčice, tek počinju svoje živote. Meni je žao što se to događa, ali ja ne mogu ništa da promenim. Ona zna najbolje šta se tu dogodilo i zašto su tako odlučili. Ja ih nisam spajao, ja ih neću ni razdvajati. Pitali smo gospodina Kokića šta bi poručio ćerki da s njom stupi u kontakt povodom ove nemile situacije. Bolje dobar razvod nego loš brak - bio je kratak i koncizan.

Kokić smatra da njegovu ćerku razvod neće poremetiti i da ona iz svega može samo da izađe jača.

- Ja je znam od rođenja, otac sam joj, ona je inteligentna, pametna, borac je. Neće ona dozvoliti da se nešto loše desi u njenom životu, ja joj ništa loše i ne želim. Neće je razvod poljuljati, ima čvrst karakter i borac je i uvek istera svoje. Uporna je, takvu je znam - ističe on.

Otac Ane Kokić otkriva da je pokušao ponovo da stupi s njom u kontakt nakon što se oglasio u medijima prošle godine, ali da ga je ona ponovo ignorisala. Vaša koleginica mi je dala broj, pisao sam joj, zvao sam je, ali ona se nije javljala kaže Stevan, i dodaje: - Ja sam nju stvorio, ja sam njoj otac. Šta god da se desilo i šta god da je bilo, smatranm da ona treba prva meni da priđe. Pokušavao sam nekoliko puta da stupim u kontakt sa njom, ali glavnu reč vodi bivša supruga. Dalje ne želim da insistiram ni na čemu. Ja sam za svaku priču, da raščistimo to već jednom hoćemo li imati nekakav kontakt ili nećemo imati ništa. Neka ona dođe i kaže meni i "dubre, i kretenu" šta god želi, ali da raščistimo već jednom neke stvari, da budemo mirni i ona i ja.

foto: Printscreen YouTube

Pitali smo Stevana kako izgleda njegov život.

- Radim na ulici po ceo dan. Živim kako znam i umem, nije lako. Poslednjih mesec dana nisam radio, imao sam neku operaciju, to je bila neka sitna intervencija, ništa strašno, ali ipak mesec dana da budem na ulici, hladno je. Ne žalim se, ćutim, radim, živim svoj život - odgovara nam ovaj skroman i ljubazan prodavac.

Po medijima se spekulisalo da Ana Kokić nema kontakt s ocem zbog njegovih poroka, a on iznosi drugu verziju priče. Tu su bile neke situacije finansijske prirode. Nisam radio i nisam doprinosio porodici - objašnjava on.

- Nemam drugu porodicu, niti mi to pada na pamet. Ja sam imao jednu porodicu, a sada živim sam - odgovorio je. 

foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

Kurir.rs/Scena/Foto Kurir

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...