SRAM TE BILO! TREBA SADA DA PLAČEŠ: Karleuša nikad nije bila BRUTALNIJA u ZG, a ovako joj se suprostavila Đurišićeva! NEĆE DA JOJ ĆUTI (VIDEO)
Foto: Printscreen

LJUTA

SRAM TE BILO! TREBA SADA DA PLAČEŠ: Karleuša nikad nije bila BRUTALNIJA u ZG, a ovako joj se suprostavila Đurišićeva! NEĆE DA JOJ ĆUTI (VIDEO)

Stars -

Jelena Karleuša se posle seks skandala sa Ognjenom Vranješom vratila u Srbiju, i došla na Zvezde Granda, a evo kako se ponašala prema takmičarki.

Naime, Mirjana čim je otpevala pesmu, Jelena joj je poručila da treba da je bude sramota.

foto: Printscreen Tv Prva

"Mirjana, data ti je šansa kakva se ne daje... Ma, nikome! Više niko u životu ne dobija drugu šansu, ni prvu šansu, a ne drugu. Data ti je šansa koju niko ne dobija. Produžem ti je život. Sram te bilo. Znaš, ljudi iskoriste šansu - rekla je Karleuša i dodala:

foto: Printscreen

"Ona treba da se bori za svoj život, za svoju budućnost, svoju karijeru, lavovski. Ovako se ne bori. Treba da te bude sramota, jer si iskoristila šansu nekoga ko bi pokidao na tvom mestu. Ti sada treba da plačeš, a ne treba da odustaneš, naravno, jer u ovom poslu se na kraju sabiraju samo oni koji padnu, pa ustanu po hiljadi put. Ali, ovako se ne bori i ne koristi šansa koje malo ko u životu dobije."

Ipak, sa njom se nije složila koleginica Snežana Đurišić, koja joj je odmah poručila da preteruje.

foto: Printscreen/TV Prva

Kurir.rs, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track