OŽENJENI DUŠKO TOŠIĆ IZGUBIO JE RAZUM ZBOG NJE, IMA DVOJE DECE I IZGLEDA KAO BOMBA! Fotkala se u nikad vrelijim pozama, napravila LOM na društvenim mrežama! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

LEPOTICA

OŽENJENI DUŠKO TOŠIĆ IZGUBIO JE RAZUM ZBOG NJE, IMA DVOJE DECE I IZGLEDA KAO BOMBA! Fotkala se u nikad vrelijim pozama, napravila LOM na društvenim mrežama! (FOTO)

Stars -

Jovana Đorđević zapalila je Instagram objavivši nekoliko provokativnih fotografija. Pošto se pohvalila da je prošlo dve godine otkako je postala majka po drugi put, niko ne može da skine pogled sa njene fit figure.

1 / 2 Foto: Instagram screenshot

"Pre dve godine rodila sam drugo dete, moju bebu Leona. Kao da je bilo juče..." poručila je lepa supruga fudbalera Filipa Đorđevića na koju nema ko nije bacio oko pa i Duško Tošić, kako su nedavno navodili domaći mediji.

foto: Instagram screenshot

Naime ni Tošić, koji se zajedno sa suprugom Jelenom Karleušom našao u centru porno skandala, nije sedeo skrštenih ruku. Kako tvrdi dobro obavešten izvor“, pre nešto manje od godinu dana na sve načine pokušavao da osvoji ovu manekenku. Izvor blizak Đorđevićima tvrdi da je sve počelo porukom na Instagramu, koju je Tošić uputio zauzetoj manekenki, ne sluteći da će ga ona iskulirati.

Filip je tom prilikom pozvao kolegu fudbalera i prvo što mu je rekao je: "Kolega, vidim slažeš se sa mnom da mi je žena prelepa!" i krenuo sarkastično da ga podbada zbog udvaranja.

"Zatim je uozbiljio priču i zamolio ga da mu ženu ostavi na miru i da se ne ponaša kao napaljeni klinac. Objasnio mu je da tako nešto on njemu nikada ne bi uradio, kao i da smatra da nije zaslužio toliko nepoštovanje".

U prvi mah, Tošić mu se pravdao i govorio da je pogrešno čuo i da se ne radi o njemu, ali je Filip bio izričit i objasnio je Dušku da će ukoliko se glupiranje koje je pokazao nastavi, imati velikih problema".

"Od tog trenutka Duško se više nikada nije javio Jovani i situacija je rešena", zaključio je izvor.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja