MARIJA ŠERIFOVIĆ: Konačno ću pevati za svoju dušu
Foto: Damir Dervišagić

najavila koncert

MARIJA ŠERIFOVIĆ: Konačno ću pevati za svoju dušu

Stars -

Marija Šerifović odlučila je da zapeva malo i za svoju dušu, pa će tako 8. marta održati koncert u Sava centru.

foto: Damir Dervišagić

Njen koncert će upravo iz tog razloga nositi naziv "Druga strana ploče" - neće pevati samo svoje pesme već će se na repertoaru naći domaći i strani evergrinovi koje ona mnogo voli i privatno peva za sebe i svoje prijatelje. Na ovu ideju došla je, kaže, spontano i svima se dopalo šta planira da predstavi beogradskoj publici za Dan žena i Novosađanima 17. marta.

- Meni se to javilo dok sam se tuširala, odmarala i dok nisam razmišljala ni o čemu. Suština je da mi koji volimo muziku nikad ne pevamo pesme koje su za našu dušu. Meni je drago što sam došla u tu poziciju u životu da mogu sebi da obezbedim koncert na kom ću pevati pesme uz koje sam odrastala - istakla je ona.

Jedina srpska pobednica na Evroviziji je priznala da joj neće biti lako da se izbori s pesmama Lare Fabijan.

- Repertoar još nije formiran kao konačan, a biće tri benda. Ljude koji me prate i vole ono što radim raduje da čuju nešto što nije moja pesma - rekla je Marija i obećala divno veče.

Nakon ovog koncerta, ona će prirediti isto takvo veče u novosadskom Spensu 17. marta.

- Biće to intimnija atmosfera, koja će odisati jakim emocijama, za razliku od mojih velikih koncerata u raznim arenama - poručila je Šerifovićeva i dodala da bi na jesen njena publika mogla da očekuje njen novi album.

foto: Damir Dervišagić

O "Zvezdama Granda" nije previše pričala, dok je porno-skandal Jelene Karleuše kratko prokomentarisala: - Ne bila joj u koži. Nije joj lako. Ne znam kako bih ja reagovala u sličnoj situaciji - bilo je sve što je Jelenina bliska prijateljica rekla.

Kurir.rs/ N. M./ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja