LAZIĆ SE NE SMIRUJE! NOVA ŠOK FOTKA! Posle borbe za život, dohvatio PIŠTOLJ! Pevaču nije dosta ludila! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

Ekskluzivno

LAZIĆ SE NE SMIRUJE! NOVA ŠOK FOTKA! Posle borbe za život, dohvatio PIŠTOLJ! Pevaču nije dosta ludila! (FOTO)

Stars -

Darko Lazić se uspešno oporavlja od teške saobraćajne nesreće koju je doživeo krajem oktobra prošle godine, a čim je stao na noge, odmah je uzeo pištolj u ruke!

O tome svedoči ekskluzivna fotografija u čiji posed je došla naša redakcija, a na kojoj se jasno vidi kako pevač sa osmehom na licu pozira dok u ruci drži vatreno oružje. Folker se, po svemu sudeći, ne odriče želje za adrenalinom, pa je verovatno i zapucao u streljani, gde je slika nastala. Inače, to nije jedini uzbudljiv hobi mladog pevača.

foto: Privatna arhiva

On, podsetimo obožava i brzu vožnju na motoru, na kojem je gotovo svakog leta do saobraćajke izvodio vratolomije, a nekoliko puta je čak sebi mogao i život da ugrozi. Ali to nije sve!

Gde su brzi motori, muzika, žene, tu su često i alkohol, pa i droga i kocka. Nakon što je Kurir svojevremeno došao u posed tajnog snimka na kojem se vidi kako pobednik "Zvezda Granda" konzumira kokain, on je priznao da je nekoliko godina koristio narkotike.

- Ja volim život, muziku, dobar provod kafane, pa i žene, to valjda sve ide u kombinaciji. (smeh) Priznao sam da sam konzumirao drogu, ali to je prošlost i ne želim da se vraćam na to. Tačno je da volim motore i brza i dobra kola. Motori su moja strast. Generalno volim sve sportove koji dižu adrenalin. To je valjda normalno, pa muško sam, moram da volim žestoke stvari. Volim i pecanje. To baš opušta, nego zbog obaveza nemam vremena da idem. Mada, svaki vid sporta me diže - objasnio je pevač tada, dok je posle saobraćajke u intervjuu za Kurir izjavio da mora da uspori i da se uozbilji, pa je sada očito rešio da poroke zameni sportom, ali ne bilo kojim, već pucanjem!

Podsećanja radi, prvom analizom krvi, koja mu je uzeta posle saobraćajke, utvrđeno je da je Darko imao 1,39 promila alkohola. Druga analiza krvi, koja je urađena sat vremena posle, pokazala je da je imao 1,30 promila. On tada nije bio vezan, a vozio je uprkos tome što od 2013. godine nema vozačku dozvolu, koja mu je oduzeta jer je imao više od 18 negativnih poena. Nakon nesreće Lazić je bio na lečenju u Selters banji, koju je napustio posle Nove godine i oporavak nastavio u Banji Koviljači.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa bivšim pobednikom "Zvezda Granda", ali on nije bio dostupan.

foto: Damir Dervišagić

SVI DARKOVI POROCI - alkohol - droga - kocka - žene - brza vožnja bez dozvole

Nikad dosta adrenalina Provodi se u kafani sa trudnom verenicom!

Darko Lazić i njegova verenica Marina uveliko se pripremaju za dolazak prvog zajedničkog deteta. Kako je Gagićeva objavila na društvenim mrežama, u pitanju je dečak, što je pevača posebno obradovalo, s obzirom na to da već ima ćerku Lorenu iz braka sa Anom Sević. Marina i Darko planiraju i venčanje nakon što se on i zvanično razvede od Ane, a živeće u njegovom rodnom Brestaču, gde je sagradio kuću. Međutim, uprkos planovima za mirni porodični život, pevač očigledno ne želi da se odrekne adrenalina, ali ni alkohola, pa sa trudnom verenicom izlazi i po kafanama, odakle je snimke kačio na Instagram, dok su godišnjicu proslavili uz crno vino.

Lična karta Ime: Darko Lazić Rođen: 13. 10. 1991 Mesto: Brestač Brak: U procesu razvoda Deca: ćerka Lorena

27 godina ima Darko 10 godina je na estradi 3 meseca je prošlo od nesreće

Kurir.rs, Ljiljana Stanišić / Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja