skinula se na pragu sedme decenije

OVAKVU BRENU DO SADA NISTE VIDELI! PEVAČICA POKAZALA JEZIK: Odmor na Bora Bori toliko je opustio Živojinoviće, da su STVARI IZMAKLE KONTROLI! (VIDEO)

Stars -

Lepa Brena je na porodičnom odmoru na egzotičnoj destinaciji, koju većina Srba sebi može da priušti jedino kada dođe vreme za "medeni mesec". Međutim, ljudima sa javne scene ovakva letovališta itekako su dostupna, a Živojinovići su čini se, zabeležili svaki trenutak svog luksuznog putovanja.

foto: Printscreen Instagram

Pevačica je na pragu sedme decenije života pokazala zavidnu figuru kada se skinula u kupaći kostim pa fotografisala, a na glavi ima zanimljiv rajf u vidu cveća.

foto: Printscreen Instagram

Viktor je sa broda snimao bebe ajkule kako plivaju tik pored njih.

foto: Printscreen Instagram

Međutim Brena je bila malo smelija, pa svojim snimkom pokupila brdo pozitivnih komentara kada je usnimila sebe u krupnom kadru, a mnogo razigranih riba iza nje.

"Ti si riba i po", glasio je samo jedan od komentara vernih fanova, a onda i "Svaka tebi čast kako dobro izgledaš".

Za Brenin stajling pobrinuo se šešir, sunčane naočare, ali i beli zubi koji su na preplanuloj pevačici izgledali jako privlačno.

foto: Printscreen Instagram

"Upoznajući nove prijatelje", napisao je Brenin sin u opisu fotografije.

Stefan ga je u stopu pratio u vratolomijama sa morskim životinjama, a u trenucima predaha od avantura, braća su uživala u ispijanju koktela.

foto: Printscreen Instagram

Kada je svako završio sa svojim omiljenim aktivnostima, Živojinovići su seli u automobil i provozali se Bora Borom, a na video klipu se vidi da su se maksimalno opustili i da se jako raduju što zajedno uživaju u čarima daleke destinacije.

Međutim, upravo je tada nastao nesvakidašnji video snimak pevačice koja je posle svog supruga Bobe, koji je totalno podetinjio pa sao poljupce, pokazala svoj jezik praveći grimasu, što je ostavilo u neverici pratioce na Instagramu.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track