LEPA BRENA KAO IZVEŠTAČ VREMENSKE PROGNOZE SA BORA BORE: Kada je Jovana presekla pevačicu pitanjem, POŽELELA JE ODMAH DA SE VRATI! (FOTO)
Foto: Printscreen Tv Prva

Otkrivamo

LEPA BRENA KAO IZVEŠTAČ VREMENSKE PROGNOZE SA BORA BORE: Kada je Jovana presekla pevačicu pitanjem, POŽELELA JE ODMAH DA SE VRATI! (FOTO)

Stars -

Lepa Brena uživa u odmoru na Bora Bori, odakle se uživo uključila u jutarnji program i prenela svoje utiske sa egzotičnog letovanja. Ona je svoje javljanje počela kao izveštač vremenske prognoze, a onda u nastavku odgovarala na škakljiva pitanja Jovane Joksimović.

"Ovde je dnevna temperatura preko 30 stepeni, a uveče je oko 25 stepeni", otkrila je pevačica iz svoje spavaće sobe, jer kako je otkrila u tom trenutku kod njih je bilo 23 časova uveče.

foto: Printscreen Tv Prva

Brena nije krila oduševljenje ovim ostrvom, a onda ju je voditeljka zatekla jednim pitanjem:

"Nego, reci nam, odakle tolike ajkule na Bora Bori?"

"Evo otkriću vam, to je bila jedna tura na koju smo mi otišli, moji su ušli u vodu sa malim ajkulama i ražama, a ja iskreno nisam smela. Jel znate da raže imaju onaj rep koji je smrtonosan, tako je jedan izveštač umro od raže, pa da me sčepa za nogu ili tako negde nisam smela".

Joksimovićeva se začudila ovim odgovorom pa je upitala zbunjeno:

"Kupaš li se ti u moru uopšte ili u bazenu?", na šta je Brena čini se, imala spreman odgovor.

foto: Printscreen Tv Prva

"Ja se obavezno kupam u moru, kod kuće več imam dva bazena, i bazene ne podnosim", odgovorila je Brena.

Naravno, sve je zanimalo kada će se pevačica vratiti sa rajskog ostrva, na šta je ona sa osmehom odgovorila da će to biti za 5,6 dana kada se sneg otopi. Međutim, i ovde je naišla na zid kod lepe Jovane, koja joj je uz osmeh otkrila ono što Brena očigledno nije ni znala:

- Otopio se - odgovorila joj je Jovana sa osmehom.

Inače, ona je otkrila da je bilo potrebno 12 ili 13 letova da promene kako bi porodično stigli do egzotične destinacije, ali kao neko ko je ceo svet proputovao, ona je priznala da na lepšem mestu nije bila.

Dok su njih dve ćaskale, votelj Srđan je pravio selfi sa pevačicom.

foto: Printscreen Tv Prva

Kurir.rs / Foto: Printscreen Tv Prva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja