Najnovije vesti

SNEŽANA TE BUŠI, OVDE DRŽIŠ ZMIJU: Rat Karleuše i Đurišićeve ne jenjava, ponovo su se BRUTALNO sukobile, pa umešale i direktora!
Foto: Vladimir Šporčić, Ana Paunković

OPASNA SVAĐA

SNEŽANA TE BUŠI, OVDE DRŽIŠ ZMIJU: Rat Karleuše i Đurišićeve ne jenjava, ponovo su se BRUTALNO sukobile, pa umešale i direktora!

Stars

Sredinom januara, kada su snimljene prve dve emisije drugog kruga "Zvezda Granda", u domaćim medijima je odjeknula vest o navodnom sukobu između Jelene Karleuše i Snežane Đurišić, i to, kako su preneli dnevni listovi, zbog toga što jedino ova pevačica nije ispoštovala nalog Saše Popovića da se ne spominje afera sa Ognjenom Vranješom.

Poslednja emitovana emisija spomenutog šou-programa dodatno je dolila ulje na vatru, budući da Jelena uglavnom tokom cele emisije nije komunicirala sa Snežanom, dok su u jednom momentu došle u otvoren verbalni okršaj.

Naime, sukob je nastao nakon što Đurišićeva nije dala glas jednoj od kandidatkinja koju je Karleuša spremala za nastup. Ipak, pravi haos u studiju je nastao kada je pevačica to učinila na zahtev Saše Popovića, što je izazvalo negodovanje ostatka žirija.

foto: Printscreen/YT

"Hajde, bre, ovo vam je jedina zvezda večeras. Nemojte da zezate. Jedina riba koja izgleda i ponaša se kao zvezda", hvalila je Karleuša svoju pulenku.

"Ona je pevala falš", presekla ju je starija koleginica.

"Pa, šta?", odbrusila joj je Jelena.

"Zašto si joj dala glas ako je pevala falš?", pitali su je ostali članovi žirija.

"Zato što mi je direktor (prim.aut. misli se na Sašu Popovića) tako rekao", odgovorila im je Snežana.

foto: Printscreen You Tube

"Idi, bre, ova te buši! Zmiju ovde držiš u nedrima", poručila je besno Karleuša direktoru "Grand" produkcije.

"Sale, pevanje nije bilo dobro. Svi smo ovde to konstatovali. Ne znam zašto ti govoriš drugačije", nije se obazirala Đurišićeva na uvrede, te je plavokosa pevačica ponovo prešla u napad.

"Je l' ti vidiš kako te ona buši?! Što to dozvoljavaš?! Ne dozvoljavaj to nego sankcioniši odmah!", besnela je ona.

Međutim, ni Snežana nije popuštala, te je tako poručila da je Jelenina kandidatkinja bila "dobra u izuvanju cipela", budući da je Karleuša pohvalila to što njena takmičarka nije dozvolila da joj koncentraciju omete problem sa štiklama.

U ostatku emisije njih dve su nastavile da ignorišu jedna drugu kako ponovo ne bi došlo do sukoba.

foto: Printscreen/Prva

Kurir.rs/Puls, Foto: Vladimir Šporčić, Ana Paunković

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...