VELIKO SLAVLJE POSLE PRIVOĐENJA U EGIPTU! Teodora Džehverović prebrodila horor: Među prvima joj čestitala Kija! (FOTO)
Foto: Printscreen

DVADESETE GAZI

VELIKO SLAVLJE POSLE PRIVOĐENJA U EGIPTU! Teodora Džehverović prebrodila horor: Među prvima joj čestitala Kija! (FOTO)

Stars -

Teodora Džehverović danas proslavlja 21. rođendan, a putem društvenih mreža jedna od prvih čestitki pristigla joj je od Kristine Kije Kockar, s kojom je svojevremeno delila životni prostor u rijaliti šouu.

"Srećan rođendan, draga! Puno uspeha, zdravlja i ljubavi. Drago mi je što si ostala moja drugarica", poručila joj je Kija uz zajedničku fotografiju.

foto: Instagram screenshot

Inače, Teodora Džehverović doživela je veliku neprijatnost kada je tokom boravka u Egiptu zbog snimanja spota bila privedena od strane tamošnje policije. Njena majka Gordana oglasila se tim povodom:

"Videli smo se, stigli su u podne u Beograd, hvala Bogu sve je dobro, ali ona će to najbolje da vam kaže kada se naspava. Otišla je kući da legne i spava, malo da se naspava. Stigli su živi i zdravi, dobro se završilo i to je najbitnije", rekla je mama Džehva.

Prema pisanju medija, Teodora je uhapšena kada je želela da se snimi na lokaciji za koju je potrebna dozvola, a koja je udaljena od hotela u kom je bila smeštena. Snimanje je prekinula policija, koja je ekipu odmah odvela u stanicu.

"Plakala sam i tresla se u stanici. Čak sam se sukobila i načelnikom pokušavajući da mu objasnim da su nas prevarili i da nismo ništa loše radili. Jednostavno nikad nisam imala bliskih susreta sa policijom i ovo je za mene bilo prestrašno iskustvo. Povrh svega naterali su nas i da obrišemo sve što smo snimili tog dana, što me je dodatno potreslo jer je bilo predivnih kadrova", istpičala je tada Teodora.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track