OPERISANA SAM OD TOG OSEĆAJA, MENI NIŠTA NIJE NEPRIJATNO: Katarina Živković zavodi bujnim poprsjem, a EVO ČIME planira da zavede ONOG PRAVOG!
Foto: Dragana Udovičić

iznenadila!

OPERISANA SAM OD TOG OSEĆAJA, MENI NIŠTA NIJE NEPRIJATNO: Katarina Živković zavodi bujnim poprsjem, a EVO ČIME planira da zavede ONOG PRAVOG!

Stars -

Katarina Živković priznala je da se ne ljuti kada je pitaju kada će da se uda, jer smatra da je to normalno u njenim godinama, ali da to neće uraditi dok ne bude sigurna.

Pevačica je kroz osmeh otkrila da se oseća poput Džulije Roberts u filmu “Odbegla mlada”.

- Ja sam večita verenica, bila sam prošena, a za udaju čekam pravi momenat. Neko sam ko ne želi da radi sve po svaku cenu zato što tako treba ili neko zahteva ili zato što su moje drugarice to uradile, a ja nisam. Slušam sebe i svoje osećaje, emocije i kada budem osetila da je to to, da je naišao pravi, ja ću se udati - kaže Kaća, i dodaje da ne obraća pažnju na pitanja kada će se udati.

foto: Printscreen/Instagram

- Sada sam u tim godinama kada to pitanje ne doživljavam kao smaračko. To pitanje je sastavni deo mog života. Prvo me pitaju kada ću se udati, pa mi kažu "dobar dan, jesi li gladna?". To mi je normalno. Ne smatram da to treba nekog da zanima, ali isto tako svako ima pravo da postavi to pitanje devojkama mojih godina koje su neudate.

Pevačica smatra da put do muškog srca vodi preko stomaka.

- Potencijalnog muža ću prvo zavesti kulinarskim sposobnostima, pa onda izgledom.

Na pitanje da li je muškarci prvo gledaju u zelene oči ili bujne grudi, Katarina kroz smeh odgovara:

- To morate njih da pitate. Kažu: “Imaš prelepe oči“ i onda mi gledaju u grudi.

No, ta scena kod Katarine ne izaziva neprijatnost.

foto: Damir Dervišagić

- Ja sam operisana od osećaja neprijatnosti. Meni ništa nije neprijatno - rekla je Živkovićeva.

Misle da sam sirotinja

Šarmantna pevačica kaže da nije od onih dama koje mogu da se pohvale da su prave domaćice.

- Jednom sam se našalila na tu temu i rekla da bi ljudi kad bi otvorili moj frižider pomislili da sam vegan ili sirotinja. Sada više nema ni voća ni povrća. Ima samo sijalica. Retko sam u stanu i uglavnom poručujem hranu. Kutlačom i šerpama nikada nisam zavodila muškarce. I mislim da ih ne bih zavela na taj način. Ne umem da spremam. Ali kada bih uzela stvari u svoje ruke, mislim da bih bila najbolja. Tako funkcinišem. Mnoge stvari kojih sam se dohvatila u njima sam postala najbolja. Hvalite me, usta moja - smejući se kaže Katarina, koju smo pitali da li zna koliko koštaju jaja.

- Na pijaci ili u prodavnici? Sve zavisi. Ona sitnija su jeftinija. Kada je Uskrs, onda su malo skuplja - vešto je izbegla pitanje pevačica koja očigledno odgovor nije znala.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, Blic / Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track