TO SE TAKO NE RADI! POPOVIĆ PREKORIO VIKI ZBOG LEPE BUGARKE: Kad je počeo da besni pevačica se JEDVA ODBRANILA! (FOTO)
Foto: Printscreen Tv Prva, Dragana Udovičić

NIJE JOJ BILO LAKO

TO SE TAKO NE RADI! POPOVIĆ PREKORIO VIKI ZBOG LEPE BUGARKE: Kad je počeo da besni pevačica se JEDVA ODBRANILA! (FOTO)

Stars -

Marina Tošić došla je iz Bugarske na scenu "Zvezda Granda", pa je pred žirijem u zanosnom izdanju izvela dve numere. Međutim, kako nije "zaradila" nijedan glas povela se polemika zašto je to tako.

foto: Printscreen

"Bože, uzmi me sebi!" prokomentarisala je Marija Šerifović za vreme Marinine izvedbe.

foto: Printscreen

Njena mentorka Viki Miljković otkrila je da se kandidatkinja nije pojavljivala na probama, te da nije ni slala materijal na kojem bi moglo da se poradi.

"Ja bih trebalo kao mentor da branim svakog svog kandidata, ali moram da kažem istinu. Marina samo jednom pojavila na probi, kada smo samo odredili šta bi bilo lepo za nju da peva. Posle toga se nije pojavila ni na jednoj probi, nije mi poslala nijedan snimak da čujem kako je nešto uradila... Na kraju smo pesme birali danas, jer pesme koje smo odabrali na toj jednoj probi nisu bile dobre. Ja sam to čula tek danas šta je spremala za sve ovo vreme", ispričala je pevačica.

foto: Printscreen

Saši Popoviću se to nimalo nije dopalo, ali umesto Marinu, javno je prekorio Viki, kao njenu mentorku. Ovaj potez mnoge je iznenadio.

"Tako se ne radi sa kandidatima!" besneo je on.

"Nisam ja kriva! Šta je trebalo, da je dovučem iz Sofije na probe ili da idem tamo da je tražim!?" branila se Viki, u čudu što svi tvrde da je ona kao mentor glavni krivac.

Marina je, svakako, dobila priliku da se izjasni.

foto: Printscreen

"Istina je da sam jednom bila na probi. Tada su mi dali pesmu koja mi se ne dopada. Oko druge pesme smo se svi složili, ali kada sam je probala kod kuće u studiju nije mi se dopadalo kako zvuči", ispričala je ona.

Voditeljka Sanja Kužet sa scene ju je ispratila rečima:

"Šta da se radi, ima i ovakvih primera".

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Printscreen, Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track