Najnovije vesti

ŠOK INTERVJU! KAĆA GRUJIĆ PRIZNALA KOLIKO VOLI LUKSUZ, PARE: Ljubila se pred svima sa Ognjenom Vranješom, a sad prvi put progovorila o AFERI i sasula sve u lice
Foto: Profimedia, E-Stock, Damir Dervišagić

Iskrena

ŠOK INTERVJU! KAĆA GRUJIĆ PRIZNALA KOLIKO VOLI LUKSUZ, PARE: Ljubila se pred svima sa Ognjenom Vranješom, a sad prvi put progovorila o AFERI i sasula sve u lice

Stars

Katarina Grujić otvoreno priča o muškarcima koji nemaju hrabrosti da joj priđu, zašto je postala oprezna u izboru partnera i priznaje da je posesivna u ljubavi.

Iako trenutno nema sreće u ljubavi, pevačica Katarina Grujić slavi Dan zaljubljenih jer veru u iskrene emocije nije izgubila.

- U svaku emotivnu vezu ulazila sam maksimalno posvećena i davala celu sebe. Nikada nisam išla s nekim predračunom šta želim da dobijem iz te veze. Dešavalo se da su više muškarci profitirali od mene. Kako godine prolaze, nova upoznavanja i veze predstavljaju novi izazov, ali i više zamaraju. Scenario je uvek isti, samo što su uloge drugačije podeljene. Nisam izgubila veru u ljubav, ali sam postala mnogo opreznija kad je reč o izboru partnera. Ne želim da se zalećem i igram, jer neću da budem ničija lutka, kao što kaže moja pesma. Što nemaju hrabrosti, nisu džentlmeni i što nemaju svoje ja. Kada sebe pogledate u ogledalu, treba da znate da li ste spremni da se za neku ljubav date u potpunosti. Danas muškarci žele ženu koju mogu da poseduju. Učinite to, a onda shvatite da ste previše truda uložili, a da reciprocitet nije isti.

Zbog čega beg od realnosti pronalaziš u Parizu?

- U Pariz odlazim kad želim da osetim onu istinsku ljubav i da napunim baterije. Problem današnjice je što ljudi nemaju mogućnosti da putuju, te ne mogu da vide kako drugi žive. U moje vreme samo ste mogli na razglednicama i u magazinima to da vidite, era interneta svima daje mogućnost da celu planetu obiđete sedeći kod kuće. Vi ćete u Parizu videti najlepše obučene ljude, ali ćete shvatiti da sva garderoba na njima ne košta na stotine evra, već da sa malim budžetom možete sve lepo da uklopite. Nije sva sreća u novcu, već da budeš ispunjen iznutra, da bi mogao da budeš dobar sebi, ali i drugima.

Ipak si odsela u lukzusnom hotelu koji gleda na Ajfelov toranj, to sigurno nije koštalo malo?

- Od sedam dana u nedelji, radim najmanje tri, valjda je logično da sebe mogu da nagradim jednim takvim odmorom. To vam ništa ne znači ako nemate sa kim da delite krevet ili šetate. Svedoci smo da najveće svetske zvezde koje imaju milione nemaju sreću u ljubavi. Znate momente kada imate sve, a nemate osobu kojoj uveče možete da pošaljete poruku za laku noć. Upravo to je ono što ne može da zameni novac.

S kim si ti delila apartman u Parizu?

- Uh, teško pitanje. Ujutru sam sobu delila sa poslugom, a uveče vreme provodila u restoranu sa prijateljima. U tom periodu sam više uživala kada mi je postelja bila prazna, a srce puno. Samo zato što sam u Parizu, mestu gde za one sa praznim srcem i te kako ima sreće.  

foto: Vladimir Šporčić

Jeste li posesivni u vezama?

- Volim da kada je nešto moje bude samo moje i ne volim da delim. Nikada u životu nisam bila druga, kako god se to zvalo.

Vranješ je prošlost

Zašto ne želiš da komentarišeš vezu sa Ognjenom Vranješom?

- Šta želite da čujete na tu temu? Prošlost ostavljam gde joj je mesto i neću da o tome pričam i punim novinske stupce.

foto: Pritnscreen/Instagram

Kurir.rs/Blic/Foto 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...