Najnovije vesti

KARLEUŠA SE PLAŠILA DA JE VRANJEŠ NE OSTAVI, PA SKOVALA PAKLENI PLAN I OBEĆALA MU! Ostaviću Duška, ali on mora da BUDE KRIV za razvod, zbog suda i svega! Napraviće grešku u koracima, a onda...
Foto: Marina Lopičić, Printscreen Instagram

Ekskluzivno

KARLEUŠA SE PLAŠILA DA JE VRANJEŠ NE OSTAVI, PA SKOVALA PAKLENI PLAN I OBEĆALA MU! Ostaviću Duška, ali on mora da BUDE KRIV za razvod, zbog suda i svega! Napraviće grešku u koracima, a onda...

Stars

Dvogodišnja veza između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa je, po svemu sudeći, bila toliko jaka da je mala od velikog skandala tražila način kako da se otarasi supruga Duška Tošića, kako bi u daljem životu uživala sa njegovim kolegom.

 

U prilog tome svedoči prepiska u čiji posed je došla redakcija Kurira, a u kojoj pevačica svom ljubavniku otkriva tajni plan. Pop divi je bilo važno samo to da glavni krivac za krah braka bude Duško, a ne ona.

 

 

Pre nego što je to otkrila, Karleuša je Vranješu jasno stavila do znanja šta mu je u životu.

 

"I ljubavnica i drolja, majka tvoje dece, i žena, i brat, i saborac. Sve! Lavica. Jer si ti lav. Moj lav. Pa šta sam ja, izvini?" znatiželjna je bila pevačica.

 

Vranješ je nije držao u zabludi, nego joj je rekao surovu istinu.

 

"Pa ti mi nisi žena. Jesi, ali Duškova", izričit je bio sportista.

 

Međutim, pop zvezda je pokušala da Vranješa uveri da stvari u njenom barku nisu baš tako sjajne i bajne kako predstavlja na društvenim mrežama i u medijima.

 

"Ja sam Dušku brat i prijatelj. A tebi sam i ljubavnica. I tebe želim jer sam pored tebe srećna i nasmejana", rekla je ona.

 

Ali to nije sve! Ona je bivšem ljubavniku priznala koga voli.

 

"Odavno nema ljubavi tu. Odavno. A ja volim tebe", jasna je bila JK.

 

Međutim, Ognjenu su njene reči bile sumnjive.

 

"Pa ja ne znam zašto onda živiš sa njim", interesovalo ga je.

 

JK je bila uporna i Vranješa ubeđivala da se strpi.

 

"Zbog dece, javnosti, navike. Ali okej, polako. Samo polako, molim te. Napraviće on grešku u koracima. On mora da bude kriv, ne ja. Zbog suda i svega. Molim te, polako", objasnila mu je pevačica.

 

foto: Privatna Arhiva

Međutim, njihova ljubav je pukla onog trenutka kada je Jelena odlučila da javno ponizi Vranješa, kojeg je nazvala psihopatom i njenim fanom iako se iz prepiske koju Kurir poseduje može zaključiti da su bili veoma prisni. U njoj se jasno vidi da je njihova veza bila jaka i čvrsta i da je Jelena često Ognjenu izjavljivala ljubav, ali i želju da bude majka njegovoj deci.

 

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Jelenom, kao i sa Vranješom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

 

foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Besna

 

Ognjenove ruže završile u đubretu

 

foto: Printscreen Instagram

Jelena Karleuša izgleda više ne slavi ljubav. Kako drugačije objasniti to što je u kantu za đubre bacila cveće koje joj je poslao Ognjen Vranješ.

 

Podsetimo, pevačica je od fudbalera dobila 1.001 ružu, koje su joj stigle na kućnu adresu u srpskoj prestonici, a za koje je on izdvojio oko 200.000 dinara.

 

Kako smo i tada pisali, one su završile u đubretu, a pevačica je to juče na Dan zaljubljenih dokumentovala fotografijom na svom Instastoriju.

foto: Printscreen/Instagram

Ekipa Kurira/Foto: Marina Lopičić, Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...