RAZVODI SE SRPSKA VODITELJKA POSLE 2 GODINE BRAKA?! Jelena se tek vratila na male ekrane i odmah SKANDAL! Zlim jezicima je OVAKO začepila usta! (FOTO)
Foto: Instagram

ODMAH PROBLEMI

RAZVODI SE SRPSKA VODITELJKA POSLE 2 GODINE BRAKA?! Jelena se tek vratila na male ekrane i odmah SKANDAL! Zlim jezicima je OVAKO začepila usta! (FOTO)

Stars -

Voditeljka Jelena Petković ove sezone vratila se u rijaliti program "Parovi" kao domaćin emisije "Upoznajte Parove".

Pre nešto manje od 2 godine, ona je stupila u brak sa suprugom Nikolom Đunisijevićem, a sada su počele da priče kruže kako je brak u velikoj krizi, kao i to da će se uskoro razvesti.

"Krenule su razne priče kako Jelena hoće da se razvede i kako joj ne cvetaju ruže u braku, zbog toga što se sa suprugom više nikako ne slaže. Zlobni ljudi žele da joj naude takvim pričama, a ona je bila izrevoltirana što se tako nešto priča, kao i da se toj čitavoj aferi pridaje značaja" - priča naš dobro obavešten izvor.

"Ona je u braku dobila ćerku Mašu, koju voli najviše na svetu. Ovakve priče joj nikako ne idu u prilog, jer je ona srećna žena koja svakodnevno uživa u braku", završava priču.

U prilog čitavoj ovoj priči i ide fotografije koju je Petkovićeva objavila na svom Instagram profilu. Ona je postavila fotku na kojoj srećno pozira sa suprugom i na taj način demantovala sve priče.

❤️

Објава коју дели Jelena Petkovic (@jelenastem011) дана

Pozvali smo Jelenu Petković za komentar, ali se ona nije javljala na telefon.

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja