ISPECI BATAKE S KROMPIRIMA, OPEGLAJ, STVARI STAVI U KOFER... Hrvatska glumica ostavila spisak mužu, a nijedan MUŠKARAC ovako ne bi odreagovao! HIT!
Foto: Printscreen/Instagram

NEVEROVATNA ZAJEDNICA

ISPECI BATAKE S KROMPIRIMA, OPEGLAJ, STVARI STAVI U KOFER... Hrvatska glumica ostavila spisak mužu, a nijedan MUŠKARAC ovako ne bi odreagovao! HIT!

Stars -

Boris Rogoznica, suprug glumice Doris Pinčić Rogoznice, objavio je javno poruku koju je dobio od svoje lepše polovine i izazvao brojne komentare.

Hrvatska glumica Doris Pinčić Rogoznica, koju naša publika dobro zna iz popularne serije "Larin izbor" uspešno balansira između poslovnih obaveza i onih koje ima oko dvoje dece, a u tome joj veliku pomoć pruža suprug.

Međutim, on se često šali sa njom tako što privatne prepiske objavljuje na društvenim mrežama, pa je tako bilo i ovog puta kada je podelio listu zadataka koju je dobio od Doris.

- Znači: staviti garderobu da se suši, odvesti Donata, kupiti cipele i čarape, Ritu odvesti veterinaru. Kad se vratiš kući staviti peći batake s krompirima, šargarepom i ostalim povrćem i za to vreme opeglati sve što je već suvo. Staviti sve, sve, sve stvari koje su na tabureu i oko njega u kofer. Pokupiti s kvake od vrata košulje i moju crnu haljinu i uzeti iz ormara svoj crni sako. I doći po svoju voljenu ženicu u 12.30 ispred Narodnog radija. Može? - napisala mu je Doris.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track