Najnovije vesti

TREBALO JE DA OSTARIMO ZAJEDNO! Potresne Đanijeve reči kidaju dušu: Poslednji put je video Šabana pre 10 DANA! Ostavio me je da PEVAM I PLAČEM!
Foto: Sonja Spasić, Dragan Kadić

ZVAO ga JE MALI, A ON NJEGA ĆALE

TREBALO JE DA OSTARIMO ZAJEDNO! Potresne Đanijeve reči kidaju dušu: Poslednji put je video Šabana pre 10 DANA! Ostavio me je da PEVAM I PLAČEM!

Stars

Radišu Trajkovića Đanija vest o pogibiji Šabana Šaulića ostavila je u šoku i  suzama. Potresen, progovorio je o svom "ćaletu", kako ga je zvao, te se prisetio dana kada su se poslednji put sreli, ne znajući da ga od tada više neće videti. 

"Videli smo se pre 10 dana na aerodromu na kratko i to je poslednja Šabanova slika koju pamtim. Gledao sam ga kao oca, a on mene kao sina. Zvao me je 'mali', a ja njega 'ćale'. Savetovao me je da budem gospodin i šta da radim, a šta ne. Sad me je ostavio slomljenog srca i krila", izjavio je Đani. 

Kao i većina pevača, Đani je strašnu vest o pogibiji voljenog prijatelja i kolege u teškoj saobraćajnoj nesreći čuo u inostranstvu, a odmah po sletanju u Beograd uputio se u dom Šaulića.

Inače, Đani i Šaban su se poznavali više od 20 godina i bili su izuzetni prijatelji. Proveli su bezbroj noći zajedno i dočekivali jutra u kafani.

foto: Sonja Spasić

"Ćale je bio najveći boem na svetu. Smejali smo se i plakali zajedno uz konjak, špricer ili pivce koje sam uz njega naučio da pijem meraklijski. Voleo je život, da vidi lepotu, lepe žene i porodicu i decu iznad svega. O svemu smo pričali i bio sam presrećan što sam bio njegov prijatelj. On nije mogao sa svakim, a svako ga je cenio. Birao je društvo i znao je da ustane ako mu neko ne odgovara. Teške i naporne ljude nije mogao da istrpi", priča Đani, dok mu naviru sećanja o tragično preminulom pevaču.

"Trebalo je da ostarimo zajedno, da još uživamo u plodovima ovog našeg teškog posla. Da stari gledamo u Dunav u njegovom voljenom Krčedinu dok on čeka da mu se konac štapa zamrda. Ostavio me je da plačem, ali i da pevam", ističe on, napominjući da će koncert u Areni 8. marta posvetiti Šabanu.

"Njegove pesme će živeti večno, ali niko neće znati da ih peva tako kao što je on umeo, lako i pitko. Koncert u Areni posvećujem njemu". zaključuje plačući on.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Blic/Foto: Sonja Spasić, Dragan Kadić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...