Najnovije vesti

LJUDI, OVAJ ČOVEK JE NAJVEĆA ZVEZDA U SRBIJI! UZVIKNULA JE, A ONDA JE ŠABAN UMRO... Nemački doktori SASTAVLJALI DELOVE TELA, naša medicinska sestra bila uz Šaulića na samrti!
Foto: Printscreen westfallen-blatt.de, Dragana Udovičić

nemci Pokušali sve da ga spasu

LJUDI, OVAJ ČOVEK JE NAJVEĆA ZVEZDA U SRBIJI! UZVIKNULA JE, A ONDA JE ŠABAN UMRO... Nemački doktori SASTAVLJALI DELOVE TELA, naša medicinska sestra bila uz Šaulića na samrti!

Stars

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je posle teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj.

Zajedno sa Šabanom Šaulićem u vozilu koje je krenulo put aerodroma bili su njegov kum Slobodan Boban Stojadinović i muzičar Mirsad Kerić. Prema nezvaničnim informacijama, oni su posle nastupa u Nemačkoj otišli u hotel, a iz hotela su krenuli put Diseldorfa negde oko četiri ujutru, gde je trebalo da se ukrcaju na let za Beograd.

Prilikom sudara, Šabanu je pukla srčana aorta i u besvesnom stanju je prevezen u bolnicu. Tamo ga je odmah dočekao tim lekara koji su se borili za njegov život - ispričao je sa žaljenjem Markata koji kaže da ništa nije naslućivalo na ovakvu tugu.

foto: westfalen-blatt.de, Dragan Kadić

Kada je Šaban stigao u bolnicu jedna od medicinskih sestara, koja je, ispostavailo se ubrzo, sa područja bivše Jugoslavije, odmah ga je prepoznala i vrisnula.

- Ljudi, ovaj čovek je najveća zvezda u Srbiji! - viknula je doktorima, međutim stručni tim, iako je davao sve od sebe, nažalost nije uspeo da mu spase život.

Vozač koji je upravljao vozilom u kome su bili Šaulić i Mirsad Kerić, bio je u kritičnom stanju, ali je kasnije preminuo u bolnici, dok je pevačev kum Bobi zadobio prelom tri rebara i polomljeni su mu zubi.

Nemački mediji pišu da je saobraćaj dugo posle nesreće bio zaustavljen, kao i da su vatrogasne ekipe jedva izvukli povređene iz automobila.

- Spasilačka služba dobila je jutros (17. febereuara) oko 6.50 sati da se na auto-putu A2 u pravcu Dortmunda desio težak udes u kojem su učestvovala dva vozila - objavio je portal Westfalen-blatt.de o saobraćajnoj nesreći u kojoj je život izgubio popularni pevač. Do 9.30 časova put je bio neprohodan, pošto su vatrogasci dva sata četvoro povređenih ljudi izvlačili iz smrskanih kola.

Preme nezvaničnim informacijama, Šaban Šaulić trebalo bi da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Opširnije u sutrašnjem Kuriru...

foto: Kurir

Kurir.rs / Foto: Printscreen westfallen-blatt.de, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...