NIJE MOGAO DA VERUJE ŠTA ČUJE

ACO PEJOVIĆ SKRHAN BOLOM! Dok priča o Šabanu igra mu brada, suza samo što ne kane: Sedeli smo zajedno, pevali za stolom... OTIŠAO JE NAJBOLJI! (KURIR TV)

Stars -

Aco Pejović na ivici je suza otkako je čuo da je Šaban Šaulić poginuo.

Kako je istakao, o smrti slavnog pevača ga je obavestio prijatelj i Španije. Kako niko drugi još ništa nije znao u tom trenutku, verovao je da je u pitanju laž.

1 / 3 Foto: Sonja Spasić

"Po mom skromnom mišljenju, otišao je najbolji od svih nas. I kao čovek i kao pevač... to je ono što mogu ja da kažem. Svima je teško. Drugar iz Španije mi je javio o tome. Još u novinama ništa nije bilo pisalo. Preko dana je to bilo... Potpuno sam bio ubeđen da je to lažna vest. Zajedno smo mnogo puta sedeli u kafani, pevali za stolom", prisećao se Pejović plačljivim glasom.

foto: Printscreen Kurir TV

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, u blizini Bilefelda, gde je imao nastup. Supruga Goca Šaulić je neutešna i još uvek u šoku.

Pošto je saznala za tragične vesti nije izlazila iz kuće, a danas je sva u crnini nutešna pala u zagrljaj prijateljici koja je došla da izjavi saučešće.

Kurir.rs/Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track