NOVI DETALJI SMRTI ŠABANA ŠAULIĆA: Legendarni pevač helikopterom prebačen u bolnicu, 2 sata su ga vraćali u život...
Foto: Pritnscreen/Neue Westfälische, Dragan Kadić

POTRESNO

NOVI DETALJI SMRTI ŠABANA ŠAULIĆA: Legendarni pevač helikopterom prebačen u bolnicu, 2 sata su ga vraćali u život...

Stars -

Pevač Šaban Šaulić u nedelju, 17. februara, preminuo je nakon saobraćajne nesreće u Nemačkoj, a postoje nove informacije koje se tiču poslednjih trenutaka muzičke zvezde.

"Helikopterom je dopremljen do bolnice. Porodica je pričala sa doktorkom koja ga je reanimirala, a imao je maskimalni tretman kada je medicinska pomoć u pitanju. To je jedna od najboljih bolnica u ovom delu Nemačke u koju je prebačen", rekao je izvor, pa dodao:

foto: Dragan Kadić

"Ta srčana aorta je bila smrtonosna i reanimacija je trajala dva i po sata. Nažalost nije preživeo."

Kako saznajemo, Šaban Šaulić je posle udesa na auto-putu kod Bilefelda sam izašao iz smrskanog automobila i ušao u sanitet. Međutim, prema nezvaničnim informacijama, moguće je da je od udarca Šabanu Šaulića pukla srčana aorta, te da je usled komplikacija preminuo je u bolnici.

foto: westfalen-blatt.de, Damir Dervišagić

Tužilaštvo u Nemačkoj naložilo je obdukciju tela Šabana Šaulića u četvrtak, o čemu je obavešteno naše Minstarstvo spoljnih poslova. Šaban Šaulić je juče ujutru poginuo u Nemačkoj, vraćajući se sa svog poslednjeg nastupa. Automobil u kom se vozio udario je drugi auto, kojim je upravljao nemački državljanin, koji je bio pod dejstvom alkohola. Šaban Šaulić biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a tačan datum sahrane će biti naknadno objavljen.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/westfallen-blatt.de, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja