FUDBALERI, ČUVAJTE SE, STIŽE KARLEUŠA! Hrvati digli uzbuni zbog SRPSKE CAJKE! JK će im sve oprostiti, ali zbog ISMEVANJA Tošićevih miliona sledi RAT
Foto: Printscreen Instagram

jao si ga njima... ako ih uhvati

FUDBALERI, ČUVAJTE SE, STIŽE KARLEUŠA! Hrvati digli uzbuni zbog SRPSKE CAJKE! JK će im sve oprostiti, ali zbog ISMEVANJA Tošićevih miliona sledi RAT

Stars -

Hrvatski mediji najavljuju nastup pevačice Jelene Karleuše ali na veoma neobičan način. Naime, oni je sada ismevaju jer joj je brak sa fudbalerom, kako oni pišu, na klimavim nogama, a sa fudbalerom ljubavnikom, dodaju, nije u dobrim odnosima zbog čega upozoravaju hrvatske fudbalere jer Jelena uskoro stiže u Zagreb.

Za mesec dana Jelena će stići u hrvatsku prestonicu, što je oduševilo i sve njene obožavaoce na tamošnjim prostorima, a poznato je da ih ima s obzirom na to da Hrvati obožavaju srpske cajke, kako zovu naše narodne pesme.

foto: Pritnscreen/24sata.hr

Iako nije do sada rešila svoj odnos sa suprugom Jelena se vratila svojim obavezama baš kao i sam Tošić, koji je nedavno potpisao ugovor vredan 16 miliona evra, ali taj novac u slučaju razvoda, ne želi da podeli sa Jelenom.

Ono što je svakako zanimljivo, kako pišu hrvatski mediji, Jelena stiže u Hrvatsku, u kako kažu, zemlju srebrnih fudbalera zbog čega upozoravaju trenere da će te večeri morati da pripaze na svoje fudbalere koji su kako pišu bolji su i od Ognjena Vranješa i od Duška Tošića, jer "ako ih Jelena ulovi, jao si ga njima...".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja