večna tuga

INDIRA RADIĆ I VIKI IZJAVILE SAUČEŠĆE PORODICI ŠAULIĆ: Pevačica ne zaboravlja kako joj je Šaban pevao, ali i priznala kako ju je od milošte zvao! TRENUCI ZA PAMĆENJE RAZARAJU DUŠU! (KURIR TV)

Stars -

Indira Radić stigla je u dom Šaulića kako bi izjavila porodici saučešče. Ona se setila njenog druženja sa pokojnim pevačem pa sa nostalgijom ispričala o davnim vremenima i lepim trenucima koje su imali kada su se susretali na poslovnim putovanjima.

"Najveća legenda i neko ko se nikad više neće takav roditi. Najveća emocija i najveća tuga što ga ne mogu više gledati ovako i čuti, ali ostavio e najveće bogatstvo iza sebe. Šabana sam poseldnji put videla na aerodromu, pre jedno 3 meseca, ali imali smo mi lepih zajedničkih trnutaka kada smo pevali na aerodromu. Moja omiljena pesma njegova je "Lepi dani mog detinjstva" po tome pamtim svoje roditelje koji su to preneli na mene, i onda sam ja to pevala njemu, a on onda kaže "pa ti si moj mali Šaban", ispričala je pevačica anegdotu sa Šabanom ispred Šabanove porodičene kuće.

Odmah za njom, stigla je Viki Miljković koja je doterana ušla u kuću, ali nije želela da daje nikakve komentare.

1 / 10 Foto: Sonja Spasić

Kurir.rs / Foto: Nemanja Nikolić, Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track