VOLEO GA JE KAO OCA, A SAD JE URADIO NAJBOLNIJU STVAR: U kovčeg pored Šabana zet Bata ostavio je jedan predmet s kojim će sahraniti KRALJA PESME
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Happy

Tuga

VOLEO GA JE KAO OCA, A SAD JE URADIO NAJBOLNIJU STVAR: U kovčeg pored Šabana zet Bata ostavio je jedan predmet s kojim će sahraniti KRALJA PESME

Stars -

Zet pokojnog Šabana Šaulića Zoran Bata Mirković, koji je kralja narodne muzike, dopratio je kovček sa aerodroma sa pevačevim telom do kapele Novog groblja, gde će biti do sahrane, koja je zakazana za 15 časova u Aleji zaslužnih građana.

Bata, koji je inače suprug Šabanove starije ćerke Sanele je, kako se saznaje, u kapelu odneo štap za pecanje, koji je staviti u kovčeg svog tasta, čime će mu ispuniti jednu od poslednjih želja, budući da je Šaulić bio poznat kao strastveni ribolovac. Takođe, pošto je pevač obožavao kačkete, pre izvesnog vremena rekao je najmilijima da mu, kada ga jednog dana budu sahranjivali, stave kačket na glavu što je, kako se saznaje, već učinjeno.

foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, sinoć je avion Vlade Srbije poleteo za Dortmund, gde je preuzeto telo pokojnog pevača, nakon čega je odmah krenuo nazad za Srbiju i nešto pre 22 časa sleteo na aerodrom "Nikola Tesla".

Istim letom vratili su se Šabanova deca Sanela i Mihajlo, koji su u Nemačku otputovali u nedelju 17. februara, istog dana kada su saznali da im je otac poginuo.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/D.M, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Happy

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track