SAD SMO BILI U NEMAČKOJ, ŠTA ĆEMO OPET TAMO? Jedini živi svedok TEŠKOG UDESA otkrio kako se Šaban ponašao pred poslednji nastup! Sve mi deluje kao da je PREDOSEĆAO SMRT
Foto: Printscreen Facebook

OTVORIO DUŠU O POKOJNOJ LEGENDI

SAD SMO BILI U NEMAČKOJ, ŠTA ĆEMO OPET TAMO? Jedini živi svedok TEŠKOG UDESA otkrio kako se Šaban ponašao pred poslednji nastup! Sve mi deluje kao da je PREDOSEĆAO SMRT

Stars -

Šaban Šaulić preminuo je neposredno posle saobraćajne nesreće koja se dogodila u nedelju ujutru na autoputu u Nemačkoj. Iz automobila u koji je udario pijani vozač ostao je živ samo Slobodan Boban Stojadinović koji je i dalje u Nemačkoj na oporavku.

Boban se prisetio detalja saobraćajne nesreće i kako je izgledao Šaban kada ga je poslednji put vide, a onda je za otkrio i da pevač nije želeo da ide na poslednji nastup.

foto: Nemanja Nikolić, Printscreen YT

"Umeo je da me pita gde radimo sledeće nedelje, a kada je bio poslednji nastup u pitanju i kada je čuo da je Nemačka rekao mi je: "Pa što mi to nisi pomerio za neki drugi put. Sad smo bili u Nemačkoj, zašto idemo opet?". Rekao sam mu da je to neki ranije dogovoreni nastup i da je drugi grad u pitanju i da to dugujemo menadžeru pa ćemo odmarati u martu i aprilu", kaže

Šabanov kum i veliki prijatelj otkrio je i da je u poslednje vreme Šaban želeo više da odmara.

foto: Printscreen Facebook, westfalen-blatt.de

"U poslednje vreme je govorio Goci i meni da mu ne zakazujemo nastupe često iako je mogao da peva tri dana bez prestanka. Bio je božje dete i svi su ga zbog toga voleli i poštovali. Čak i kada su ga molili pet minuta duže da peva, a on nije želeo", ispričao je Boban, a onda se prisetio još nekih stvari.

"Bio je slab na mene i uspevao sam da ga ubedim da ode na neki nastup koji nije želeo, ali poslednjih nekoliko meseci bio je čudan. Sada kada vratim film, sve mi deluje kao da je predosećao smrt. Nije mogao da spava noću čak ni kada popije tablete, govorio je "neće san na oči". Video sam da je bio psihički uznemiren, želeo je samo da ode u Krčedin i peca."

foto: Printscreen, Printscren Facebook

Iako je redovno išao na nastupe u poslednje vreme se žalio na bolove.

"Žalio se ponekad da ga bole glava i vrat. Terao sam ga da ide kod doktora, Gordana je plakala i molila ga da ode na pregled. Išao je i na masaže u poslednje vreme", kaže Boban i dodaje:

"Kada sam počeo da putujem i sarađujem sa njim u početku sam znao mesec dana unapred gde idemo, ali u poslednje vreme kada ga pitam on kaže: "Nemam pojma". Nije ga toliko zanimalo jer je Gordana vodila računa o tome i nije bilo potrebe da zna."

Šaban Šaulić biće sahranjen danas na Novom groblju u Beogradu u 15 časova, a pre toga će u Skupštini grada u 11 časova biti održana komemoracija.

foto: Vladimir Šporčić, Dragana Udovičić

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track