SKUPLJI JE JEDAN TVOJ TRILER NEGO SVI KARLEUŠINI SILIKONI: Fanovi Hercegovke osuli paljbu po JK, a ona je ovako stavila TAČKU NA ŽESTOK SUKOB! (FOTO)
Foto: Printscreen/YT

DA LI JE OVO KRAJ RATA?

SKUPLJI JE JEDAN TVOJ TRILER NEGO SVI KARLEUŠINI SILIKONI: Fanovi Hercegovke osuli paljbu po JK, a ona je ovako stavila TAČKU NA ŽESTOK SUKOB! (FOTO)

Stars -

Sukob Jelene Karleuše i takmičarke "Zvezda granda" Mire Meden počeo je jednim komentarom pevačice u vezi izgleda učesnice, a onda je krenuo pravi "rat" na društvenim mrežama. Sada je Mira odlučila da "zaustavi ludilo".

Naime, Karleuša je ponizila celo Trebinje i Hercegovinu, komentarom da tamo nema ni struje ni interneta. Mira je Karleuši žestoko uzvratila ali se onda na Fejsbuk profilu oglasio i Mirin muž.

foto: Printscreen Instagram

"Imamo struju i internet i vidili smo tvoju bruju i sramotu Jelena K", napisao je na Fejsbuku Mirin suprug.

"Ljudi moji, ne mogu da verujem čime se dotična bavi. Mnogi mi javljaju da su njihovi komentari izbrisani sa stranice JK, da je sve koji pozitivno pišu o meni, redom blokirala? Užas, kakva je i čime se služi. Ja je iskreno žalim i molim sve koji nas podržavaju da joj ništa, ama baš ništa loše ne pišu. Ne želim da je više pominjemo", oglasila se i Mira, koja je poželela da prekine svaku dalju priču o divi.

"Pusti ti nju, skuplji je jedan tvoj triler, nego svi njeni silikoni", samo je jedan od komentara na njenoj objavi.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track