Najnovije vesti

KRALJ KOJI NIJE VOLEO AUTOMOBILE! ŠABAN ŠAULIĆ BIO JE LOŠ VOZAČ! Malo koji muškarac bi smeo ovako nešto javno da ispriča: Bogami, to nije za mene! (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić

nekada je pričao ovako

KRALJ KOJI NIJE VOLEO AUTOMOBILE! ŠABAN ŠAULIĆ BIO JE LOŠ VOZAČ! Malo koji muškarac bi smeo ovako nešto javno da ispriča: Bogami, to nije za mene! (VIDEO)

Stars

Šaban Šaulić preminuo je 17. februara u ranim jutarnjim satima na Nemačkim drumovima, kada se u auto u kojem se vozio zakucao pijani vozač automobila marke "mazda". Prema nezvaničnim informacijama vozač nije imao dozvolu.

Svojevremeno, kralj narodne muzike žalio se na bahate vozače i objašnjavao to koliko ih ne voli. "Klinci voze Šabana, pa da se pokažu", negodovao je jednom prilikom on ističući da bi ga po 200 šlogova strefilo kad god bi video da ide 200 na sat.

Inače, on je vozio skroman automobil i, kako je jednom javno priznao - nije bio dobar vozač. Najviše muka zadavalo bi mu kretanje u rikverc.

"Ja sam čovek koji ide samo napred... Inače sam loš i vozač u rikverc. Ne volim. Ja gledam da sam samo napred. Kad dođe rikverc, bogami, malo treba okretanje glave. Ja i vozim taj jedan skroman auto, gde moram baš da se okrenem. Ovi koji imaju tamo te senzore... oni ne okreću glavu, nego gledaju u te neszore. Međutim, ja uvek moram glavom", rekao je on u emisiji "Balkanskom ulicom" Vesni Dedić, koja se i te kako iznenadila.

Pevač je, ipak, priznao nešto što bi malo koji muškarac priznao, te ju je to začudilo koliko i gledaoce.

foto: Printscreen

S druge strane, porodica mu je bila izuzetno važna u životu. Zbog dobrih porodičnih odnosa jedno vreme "nije znao gde je koliko se lomio", jer je bio zvezdaš, a za zeta imao je trenera Partizana.

"Zvezdaš. Iako se sad lomim, ne znam gde sam, pošto mi je zet Partizanov trener... Tu sam sad negde na nerešenom. Imam još jedan razlog, ali ne bih ga pominjao, nije važno", zaključio je on.

foto: Printscreen

Šaban Šaulić sahranjen je 22. februara na Novom groblju u Beogradu, u Aleji zaslužnih građana.

Kurir.rs/Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...