ISUSE ŽENO, PA ZAŠTO IZLAZIŠ U JAVNOST? SAŠA VIDIĆ UPOREDIO KRAVU SA ANOM NIKOLIĆ, PEVAČICA U ŠOKU: Obračunala se sa njim na NAJŽEŠĆI MOGUĆI NAČIN! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

potresla se

ISUSE ŽENO, PA ZAŠTO IZLAZIŠ U JAVNOST? SAŠA VIDIĆ UPOREDIO KRAVU SA ANOM NIKOLIĆ, PEVAČICA U ŠOKU: Obračunala se sa njim na NAJŽEŠĆI MOGUĆI NAČIN! (FOTO)

Stars -

Saša Vidić prokomentarisao je kilažu Ane Nikolić na najbrutalniji način, uporedivši je sa kravom. Stilista je pevačicu okaraktesisao kao promašaj broj jedan, surovo bacajući akcenat na kilograme koji ionako već dovoljno, kao što je poznato javnosti, pevačici otežavaju život. Iako se potresla, Ana je istom merom odgovorila kreatoru.

"Isuse, ženo, pa žašto izlaziš u javnost?! Doduše, vidim, imaš pastiricu koja te vodi. Super. Znači, krava nije sveta samo u Indiji, i u Srbiji ih neki tako tretiraju. Muuu, muuuu... Muk", bile su reči Vidića opisujući odevnu kombinaciju i celokupan izgled Nikolićeve.

Pevačica je rešila da ne zaćuti pred grubim komentarom. Ona se dosta trudi da svoju kilažu dovede u red, a nakon teškog perioda koji je prošla, teško su joj pale uvrede upravo na račun kilaže. Ana se Vidiću putem svog Fejsbuk profila, pa je Saši poručila da, pored ostalog, promeni sebi dilera.

"Kao i ovaj Saša Vidić.. Izvini Lagerfeldu, nismo te prepoznali. Javi se da komentarišeš bilo koga kada budeš u mogućnosti da u testamentu svojoj mački ostaviš 200 miliona dolara, kao što je on uradio. A sada za početak idi kupi mačku i obavezno promeni dilera. S poštovanjem Ana Nikolić", napisala je Ana.

Kurir.rs / Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track