OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA ANE NIKOLIĆ: Raskantala se sa Rastom, a sad se voda sa OŽENJENIM biznismenom koji ima 2 dece?! PRIJATELJI ZABRINUTI ZA NJU
Foto: Damir Dervišagić

NE VOLI OTIMAČICE BRAKOVA, A SAD...

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA ANE NIKOLIĆ: Raskantala se sa Rastom, a sad se voda sa OŽENJENIM biznismenom koji ima 2 dece?! PRIJATELJI ZABRINUTI ZA NJU

Stars -

Ana Nikolić, posle razlaza od repera Stefana Đurića Raste, s kojim ima ćerkicu, navodno je uplovila u vezu s poznatim biznismenom, s kojim je bila pre deset godina, a reč je o čoveku koji je godinama u braku i ima dvoje dece.

Nikolićeva zna da je njen partner oženjen, ali ni jedno ni drugo još ne razmišljaju o posledicama svoje zabranjene veze.

Njih dvoje su svestno ušli u sve to iako im je jasno koliko to može da im zazove probleme. svi anini prijatelji su u šoku i neprijatno iznenađeni, budući da je i sama prolazila pakao kada ju je suprug navodno varao dok je ona kod kuće čuvala bebu.

"Veza s čovekom koji je u braku i ima dvoje dece nije rešenje ni za šta od toga. Uvek je govorila da razume muškarce koji varaju, ali da ne shvata žene koje drugoj ženi otimaju supruga i ulaze u vezu s muškarcem koji ima decu", kaže izvor i otkriva da se Anin novi dečko i ne trudi da sakrije vezu s pevačicom od supruge.

Kako kaže izvor, do ušiju je zaljubljen i ne zanima ga ako mu veza s drugom ženom poljulja brak i uopšte ne brine da će njegova supruga da sazna.

Pevačica, kaže dalje izvor, izgleda kao zaljubljena šiparica i sve pokušava da ubedi da taj odnos drži pod kontrolom i da će trajati neko vreme dok joj je lepo.

foto: Ana Paunković

"Ni sama ne razume koliko oženjen muškarac može da je košta i da će tek da se pokaje što se olako upustila u sve u šta jeste. Ako se sazna s kim je u vezi, pretrpeće ozbiljno osuđivanje, a verujte da će sa tim teško izaći na kraj - zaključuje izvor.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo/Foto Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track