ZBOG SLAVE JE IZ SRBIJE POBEGLA U EGIPAT! SAMO SE NJENOM OCU NISU SVIĐALE PESME KOJE JE PEVALA! Neobičan život Bebi Dol: Evo kako je postala Dana Todorović!
Foto: Printscreen/Youtube

NEVEROVATNO

ZBOG SLAVE JE IZ SRBIJE POBEGLA U EGIPAT! SAMO SE NJENOM OCU NISU SVIĐALE PESME KOJE JE PEVALA! Neobičan život Bebi Dol: Evo kako je postala Dana Todorović!

Stars -

Bebi Dol bila je princeza alternativne muzičke scene. Po rođenju dobila je ime Dragana Šarić, ali pod scenskim imenom uvek je bila znatno poznatija. Nedavno, promenila je svoje ime u Dana Todorović.

"Jednostano odlučila sam da se više ne zovem Dragana Šarić jer mi je to dosadilo, ali i zbog toga što želim da započnem novi život. Promenila sam ime u Dana Todorović. Moram da objanim zbog čega. Dana je moje crkveno ime, a Todorović sam uzela od supruga. Mnogo mi se sviđa kako mi stoji i volela bih da me ljudi ubuduće zovu tako," rekla je tada Bebi.

Njena životna priča puna je raznih uspona i padova, ali i neobičnih odluka. Jedna od njih je njen beg u Egipat, gde je u jednom hotelu godinama nastupala, jer joj se nije dopadao epitet jedne od najvećih zvezda bivše Jugoslavije. Takođe, svojevremeno je odbila menadžera grupe U2, koji je želeo od nje da napravi svetsku zvezdu.

Najvažniju ulogu u njenom životu odigrao je njen otac Milisav, džez muzičar. Zbog njega je još od malih nogu često provodila vreme putujući oko sveta. Kao još tromesečnu bebu roditelji bi je vodili i po 1000 kilometara daleko! Naime, prvi ugovor Milisava Šarića bio je vezan za Kopenhagen. Svirao je saksofon i flautu.

foto: Dragana Udovičić

"Imala sam pravo džez-detinjstvo! I dan danas spavam kao top jer sam u detinjstvu bila primorana da spavam dok u sobi do moje moj otac vežba skale na saksofonu", izjavila je svojevremeno Bebi, koja je kupovala ploče kada su sve druge devojčice džeparac trošile na lakove za nokte.

Ime Bebi Dol nastalo je kako bi zaštitila porodično ime, da se ono "ne bi provlačilo po štampi".

Ipak, Milisav je 2013. godine Milisav je javno istakao da žali što nema unuke, te da ne voli nijednu ćerkinu pesmu.

foto: Printscreen Pink

"Dragana je ludilo, ona ima svoje filmove. To njeno ludilo nije lako", rekao je jednom prilikom otac pevačice.

S druge strane, veoma m uje drago što je nije vaspitao "u zapadnom fazonu".

foto: Printskrin YT

Kurir.rs/Pulsonline/Foto: Youtube screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track