Najnovije vesti

VODITELJKA PALA NA SNIMANJU, A SAMO ŠTO JE OPERISALA KIČMU! Saplela se o kabl od kamere: Evo kako je SADA!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK

VODITELJKA PALA NA SNIMANJU, A SAMO ŠTO JE OPERISALA KIČMU! Saplela se o kabl od kamere: Evo kako je SADA!

Stars

Ana Pendić doživela je peh kada se na snimanju emisije saplela o kabl kamere koji nije ni primetila. Zbog nezgodnog pada svi su bili na nogama, kako je voditeljka protekle godine operisala kičmu. Ipak, kako navode domaći mediji, brzo se vratila na noge pa i nasmejala zbog nezgode koju je doživela.

"Ana je vrlo duhovita osoba. Nekada snimamo i po tri-četiri sata jer je u pitanju velika produkcija i sve mora da ispadne perfektno, pa se u jednom trenutku saplela i pala. Prvo smo potrčali da joj pomognemo, ustala je, a onda počela da se se smeje. Nismo mogli od smeha da nastavimo da radimo u narednih pola sata. Kada god je pogledamo setimo se nemile situacije i prasnemo u smeh", rekao je izvor koji se našao na licu mesta.

"Pad nije bio toliko strašan tako da se ni sama Ana nije istraumirala. U svakom slučaju sve je prošlo u najboljem redu. Sada kada najavljuje emsiju prvo dobro pogleda, previše se ne vrzma po studiju i iz jednog mesta vodi", izjavio je izvor.

Ana se takođe oglasila ovim povodom.

"Svašta se dešava pa i to da se voditelj saplete o kabl. Inače, ova emisija je toliko gledana da mi ljudi često na putovanjima prilaze i predlažu da snimim neku poznatu ličnost koju su videli u blizini. Međutim, zahvalim im se i objasnim da ja to ne radim, već naša stručna i profesionalna ekipa koja funckioniše godinama".

Od voditeljkine operacije je prošlo skoro godinu dana.

"Iz ove perspektive mogu da kažem da mi se popravio kvalitet života. Bolove gotovo da nemam, mogu normalno da putujem, dugo da sedim. Ovog leta dva puta smo išli na more i mislim da mi je plivanje mnogo pomoglo", nedavno je izjavila Ana.

Inače, svaki slobodan trenutak voli da provede sa naslednicom Sarom.

"Često čujem kako govore da su im se promenili prioriteti nakon što su postale majke. Ne mogu da se ne zapitam kako su ranije živeli. Kod nas su porodica i kuća uvek bili najvažniji, samo je Sara sad zauzela ubedljivo prvo mesto. Nisam se mnogo promenila, osim što sam postala strpljivija i manje se nerviram oko gluposti", ispričala je ona.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...