LETELO PERJE NA SRPSKOJ ESTRADI! STOJA TUKLA SEKU?! Odvukla je u ćošak,  čupala za kosu pa izudarala  pesnicama?! PRIZOR JE BIO JEZIV
Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

BRUKA

LETELO PERJE NA SRPSKOJ ESTRADI! STOJA TUKLA SEKU?! Odvukla je u ćošak, čupala za kosu pa izudarala pesnicama?! PRIZOR JE BIO JEZIV

Stars -

Pevačica Stoja navodno je napala i pretukla Seku Aleksić u. Navodno ju je Seka Aleksić ogovarala kod vlasnika jednog frizerskog salona i tražila od njega da više ne pruža usluge Stoji.

Priča je došlo i do Stoje, koja u početku nije marila za to, ali kada je čula da je Seka za nju navodno rekla da je "retardirana" i da je išla u specijalnu školu, razbesnela se.

Nekoliko dana kasnije njih dve su se navodno srele u istom salonu i tada je došlo do okršaja. Stoja se tom prilikom obratila Seki.

foto: Damir Dervišagić

"E sada ćeš da vidiš ko je retardiran! Naj*bala si. Odvukla je Aleskićevu u ćošak i izudarala je pesnicama u glavu i počupala je za kosu. Bilo je jezivo", ispričao je izvor.

Naime, sve je počelo kada je Stoja ispričala kako je Seka oralno zadovoljila vlasnika kluba u kojem je nastupala i to pred gostima. Aleksićeva je tada tužila Stoju. Kada se postupak završio Stoja je morala Seki da plati odštetu od 100.000 dinara.

foto: Vladimir Šporčić

Seka: Sve je laž

Povodom ove priče oglasila se na Instagramu Seka Aleksić koja je napisala da ništa od toga nije istina.

"Veoma ste maštoviti. Na vašu žalost, moraću da vas naučim pameti jednom tužbom jer je ovo što ste napisali jedna velika laž!", bila je oštra Aleksićeva.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Informer/Foto Damir Dervišagić/Vlada Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja