MAČE MOJE TI SI MRAK, TVOJ JE SNAŽAN, TVOJ JE JAK: Posle teškog perioda, Karleuša sve podigla na noge SEKSI PLESOM! (FOTO)
Foto: Printscreen

OPET U IGRI

MAČE MOJE TI SI MRAK, TVOJ JE SNAŽAN, TVOJ JE JAK: Posle teškog perioda, Karleuša sve podigla na noge SEKSI PLESOM! (FOTO)

Stars -

Jelena Karleuša oduševila se kada je čula pesmu "Mače moje" koju je izvela Dušica Tričković u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", pod mentorstvom Viki Miljković, koja se za ovu priliku pojavilau nikad većem dekolteu.

foto: Printscreen

"Mače moje ti si mrak, tvoj je snažan, tvoj je jak, tvoj je dodir spas u noćima", reči su pesme koja je Jelenu podigla na noge i vratila osmeh na lice. Pevačica je đuskala dok je takmičarka izvodila numeru, pa seksi plesom zavodila svog kolegu Bosanca.

foto: Printscreen

Publika je jedva dočekala da Jelenu vidi opet u seksi izdanju, a igra je najviše oduševila njenog kolegu kome je pevačica i igrala.

1 / 4 Foto: Printscreen

"Ja mislim da je Jelena odigrala super", ubacio se Bosanac dok je Šerifovićeva ocenjivala kandidatkinju.

foto: Pritnscreen

Borba je bila "tvrda", pa je Saša Popović rešio da kormilo prepusti pop divi, kojoj se obratio rečima:

foto: Printscreen

"Ništa nije rečeno dok Jelena Karleuša ne kaže nešto", rekao je direktor Granda.

"Ja sam ti dala svoj glas zato što smatram da si jako interesantna. Ali veliki znak pitanja stoji ispred tvog sledećeg koraka. Da li možeš da napreduješ zavisi od tvog mentora i od tebe. Što se mene tiče evo ti poslednji put šansa i glas, da napraviš šou. Ili pukovnik ili pokojnik. To ti ja kažem kao neko ko je uspeo u ovom poslu", zaključila je Karleuša, a kandidatkinja nije ni prošla, niti ispala, kako je na kraju izjavio Saša Popović.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track