KARLEUŠA OTKRILA ISTINU O RADIŠI TRAJKOVIĆU: Đanija slušaju deca diplomata! (FOTO)
Foto: Printscreen

VRH

KARLEUŠA OTKRILA ISTINU O RADIŠI TRAJKOVIĆU: Đanija slušaju deca diplomata! (FOTO)

Stars -

Jelena Karleuša šokirala je kada je tokom "Zvezda Granda" pohvalila Radišu Trajkovića Đanija i otkrila da ga slušaju čak i deca ambasadora i diplomata u Srbiji!

foto: Printscreen Instagram

Pop diva je tokom nastupa takmičara Elvina, kandidata Ane Bekute, pažljivo slušala njegovo izvođenje, naročito druge pesme "Ja slobodan, ona neverna", koju u originalu izvodi Trajković.

foto: Sonja Spasić

- Nisam ti dala glas. Ali moram da ti ispričam jednu anegdotu apropo Đanija. Kada sam bila kod kuće, bio je Đani na TV i ja sam, naravno, počela, kao i sve kolege, da ga ogovaram. U tom momentu mog bušenja Đanija, čula sam svoju ćerku Niku, koja ima devet godina, kako kaže: "No Đani, no party." Ja sam rekla: "Molim?", a ona je ponovila: "No Đani, no party." Pitala sam je gde je to čula, a ona kaže: "U školi." Čisto da kažem, moja ćerka ide u privatnu internacionalnu školu i deca tamo pričaju "no Đani, no party". Slušaju Đanija - rekla mu je Jelena, nasmejavši kolege iz žirija.

foto: Printscreen

JK tu nije prestala da šokira. Nakon izvođenja Dade Mešaljić iz Srebrenika, Karleuša ju je pohvalila, ali i uputila uvredu na račun mesta u kome živi, aludirajući na nedavni sukob s takmičarkom iz Trebinja.

foto: Printscreen

- Ti si pravi pokazatelj da su energija i inteligencija ključni faktori za uspeh u šou-biznisu. A ti imaš oba. Imaš malo više od tri grama mozga, što je interesantno za devojku od 21 godine, iz Srebrenika. Eto, ko bi rekao? - rekla je Karleuša, na šta se nadovezao Bosanac.

foto: Printscreen Tv Prva

- Misliš da ima pametnih i tamo, je l'? - prekinuo ju je Bosanac, aludirajući na pređašnju situaciju, koja je uzdrmala region.

foto: Printscreen/YT

Podsetimo, takmičarka Mira Medan dobila je oštre krtike na račun svog izgleda uz Jelenin komentar: "Da li vi tamo u Trebinju imate struju i internet", na šta je suprug takmičarke Milorad Medan odgovorio pop divi: "Imamo internet, videli smo tvoju bruku i sramotu", prisetivši se seks-skandala, čiji je glavni akter bila upravo Jelena Karleuša.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen

Zavodila Stojkovića JK mešala Bosancu

foto: Printscreen

Jelena Karleuša oduševila se kada je čula pesmu Lepe Brene "Mače moje", koju je izvela jedna od takmičarki i odmah je skočila da igra. Ona je prišla tvrdom kao orah Draganu Stojkoviću Bosancu i počela da meša oko njega.

foto: Printscreen

Harmonikaš je najpre uzmicao od Karleuše, misleći da ga provocira, ali kada je ona počela da meša zadnjicom, i on se opustio pa je počeo da vrti rukama i igra s njom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track