VIDIĆ OPET PROVOCIRA DARU: Radojka, ne daj da ti drljaju si*e, tek smo ih kupili! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

FAJT

VIDIĆ OPET PROVOCIRA DARU: Radojka, ne daj da ti drljaju si*e, tek smo ih kupili! (FOTO)

Stars -

Sukob između Saše Vidića i popularnih pevačica ne jenjava! Nakon što je isprozivao Anu Nikolić, kreator se osvrnuo i na Daru Bubamaru, koju je "posetio" u zoološkom vrtu i predstavio je kao majmuna!

foto: Damir Dervišagić/Ana Paunković

Očigledno je da je Vidiću rasprava s pevačicama putem društvenih mreža zabavna, pa ne prestaje da provocira. Saša je nedeljni sunčani dan iskoristio kako bi otišao u zoo-vrt. Vidić je najpre obišao slona i snimao ga, aludirajući na Anu Nikolić, koju je nedavno nazvao slonicom.

foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Tu nije stao, pa je nastavio da bocka, ovaj put svoju dugogodišnju rivalku Daru Bubamaru. Saša je posetio kavez sa majmunima, pa se našalio na račun pevačice. Dok je snimao jednu majmunicu kako se drži za rešetke, Vidić je napisao:

foto: Printscreen

- "Guči", "prada", "versaće". Grmiš, Radojka, dete, izađi - napisao je on pored videa i postavio gifove nekoliko brendiranih torbica. Saša je potom snimao dve majmunice koje se međusobno trebe.

foto: Printscreen

- Radojka, dete, je l' sam ti rekao da izađeš i da te ne drljaju za te sise. Tek smo ih kupili. Šta ću sa tobom tako nevaljalom? Vratiću te u Futog da bereš kupus kod babe - napisao je Vidić.

foto: Printscreen Instagram

Dara Bubamara nije ostala imuna na prozivke kreatora, pa mu je javno zapretila na Instagramu. Pevačica je postavila svoju sliku pored koje je napisala da će Vidiću polomiti zube.

foto: Printscreen

- Ako još jednom čujem da pojedini, takozvani modni kritičari, u stvari klošari koji žive u memljivim gajbama i uzimaju lošu drogu, vređaju moje kolege i mene, ostvarene zvezde koje vredno rade godinama i ulažu u svoje karijere, lično ću mu zveknuti nekoliko šamara i prosuti zube! Pa ćeš da vidiš sledeći put da l' ćeš da vređaš!! Takvim izrodima nema pomoći, pa ću zato ja da im budem zakon! Zakon ulice - poručila mu je Dara.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja