NIJE SE JAVLJALA NA TELEFON POSLEDNJIH GODINU DANA... ĆUTALA JE I MUČILA MUKU! VITEZ OD ŽENE! Uroš Ćertić ne može da veruje da Divne Karleuše više nema: Kaskader SLOMLJEN! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram, Printscreen

TUGA

NIJE SE JAVLJALA NA TELEFON POSLEDNJIH GODINU DANA... ĆUTALA JE I MUČILA MUKU! VITEZ OD ŽENE! Uroš Ćertić ne može da veruje da Divne Karleuše više nema: Kaskader SLOMLJEN! (FOTO)

Stars -

Uroš Ćertić upoznao je Divnu Karleušu kada je gostovao na jednoj televiziji. Zapratili su se na društvenoj mreži Instagram i započeli lepo druženje. Kako ističe, Divna i on uzajamno su se podržavali. Ona je i te kako cenila njegov rad i bodrila ga, radovala se svakom njegovom uspehu. Ponašala se prema njemu kao da su u srodstvu! Njena prerana smrt ostavila ga je u šoku.

"Jako sam tužan i pogođen bio prvo zbog Divnine teške bolesti, a sada zbog prerane smrti. Divnu sam upoznao davno na jednom TV gostovanju. Zapratili smo se međusobno na instagrmau i počeli javno da se podržavamo. Ona je jako cenila moj rad i uvek joj je bilo drago kad dobijem novi angažman u holivudskim projektima. Stalno me je hvalila pred drugima kao odličnog kaskadera koji uz to ima diplomu sa koledža u Kanadi. Ona je cenila prave vrednosti. Ponašala se prema meni kao da mi je tetka, a bila je veoma urbana i uvek sam se radovao druženju sa njom. Jako sam je cenio i voleo. Upoznala je i moju majku", ispričao je kaskader.

foto: Instagram screenshot

Tog gostovanja kod Zorane Pavić i te kako se seća. Inače, to je bilo i Divnino poslednje pojavljivanje na televiziji.

"Divna je tada kao i uvek bila preinteligentno duhovita i nasmejana. Spreman da se šali na svoj i tuđi račun. Pravi laf", istakao je on.

foto: Instagram screenshot

Urošu je veoma žao što Divnu nije dugo video, te što je nije posećivao tokom najteže bitke sa kancerom. Ona, naime, to nije dozvoljavala skoro nikome.

"Nisam želeo da je uznemiravam iako mi je bilo stalo da znam kako je. Svi njoj bliski znaju da nije htela da se javlja nikome na telefon u zadnjih godinu dana jer nije želela da se jada i mrači druge svojim problemima".

Uroš i Divna dodatno su se zbližili tokom učešća i "Velikom bratu". Za nju ima samo reči hvale. Kaže da je ona bila prava dama, obrazovana, odmerena, vrlo elokventna.

"Ona je jedan vitez, hrabra žena. Bila je mnogo talentovana i obrazovana. Slikala je, imala pravo u malom prstu. Bila je kraljica radija svoga vremena i ostala dama čak i kada je trpela udarce. U rijalitiju su je napadali zbog sujete i ljubomore, a ona je na kulturan način umela da svakom uzvrati", seća se on.

Majka Jelene Karleuše bila je mladalačkog duha. Bila je odan prijatelj i uvek je imala veliku želju da pomogne onome kome treba.

foto: Pritnscreen/Instagram

"Pre otprileike dve godine smo se sjajno proveli kod Mikija Đuričića u Kupinovu. Ona je bila žena laf, brat kako kažemo za prave drugare. Bili smo jednom zajedno sa društvom na Jeleninom nastupu u kafeu na Novom Beogradu. Divna je došla sa svojom sestrom i bila je lepo raspoložena cele večeri, a po završetku nastupa insistirala je da nas vozi kući na skroz suprotnom kraju grada. Bila je srce od žene".

foto: Instagram screenshot

Divna Karleuša preminula je u svom domu u 61. godini. Ekipa Hitne pomoći koja je pozvana samo je mogla da ustanovi smrt. Iznenadna smrt novinarke mnoge je ostavila u suzama. Mesecima se borila sa opakom bolešću, ali niko nije očekivao da će se stanje naglo pogoršati i dovesti do kobnog ishoda.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen Instagram, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track