JOŠ SAMO BORA DRLJAČA DA ME ZOVE TETA DIVNA PA DA SE ROKNEM! Karleušina majka tada se poslednji put pojavila na TV: Ovakvu će je SVI PAMTITI!
Foto: Printscreen

OTKRIVAMO

JOŠ SAMO BORA DRLJAČA DA ME ZOVE TETA DIVNA PA DA SE ROKNEM! Karleušina majka tada se poslednji put pojavila na TV: Ovakvu će je SVI PAMTITI!

Stars -

Divna Karleuša poslednji put na televiziji pojavila se u jednoj emisiji zajedno sa Urošem Ćertićem. Kako se navodi, njeno zdravstveno stanje tada nije bilo najbolje, ali se zbog prijateljstva sa Zoranom Pavić i Nenadom Škundrićem rado odazvala pozivu. Tom prilikom otkrila je da je Dino Merlin zove "teta Divna".

"Još samo Bora Drljača da me zove 'teta Divna' pa da se roknem", prokomentarisala je šaljivo, pa objasnila dalje kako je fanovi JK zovu mama, te da zbog toga zapravo ima na hiljade dece.

foto: Printscreen

Neprijatnih situacija samo zbog toga što joj je Jelena ćerka rekla je da nikada nije imala.

"Samo lepe reakcije doživljavam. Stalno ljudi pričaju o nekim lošim komentarima, a ja to nikada nisam ni čula ni doživela", ispričala je ona.

Između ostalog, dotakla se i teme ljubomore pa naglasila da se nije zato razvela.

"Nikada nisam bila ljubomorna. Možda sam imala malu dozu sujete, ali nikada nisam bila ljubomorna, a ne još da sam se zbog toga i razvela od bivšeg supruga", rekla je tada Divna.

foto: Printscreen

Sve vreme Divna je bila lepo raspoložena, vedra i nasmejana. Prema rečima mnogih, takvu će je i pamtiti.

Poslednji put u javnosti pojavila se na novogodišnjem nastupu ćerke Jelene u jednom prestoničkom hotelu, gde je svima poželela srećnu 2019. i uživala u provodu.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track