OSUĐIVALI SU JE DA SILNO BOGATSTVO TROŠI NA SKUPE KRPICE: Jelena je krišom OVO radila za svoju mamu Divnu, PROLAZILE SU PAKAO i tek se sad SVE saznalo
Foto: Damir Dervišagić

Borili su se do kraja

OSUĐIVALI SU JE DA SILNO BOGATSTVO TROŠI NA SKUPE KRPICE: Jelena je krišom OVO radila za svoju mamu Divnu, PROLAZILE SU PAKAO i tek se sad SVE saznalo

Stars -

Majka Jelene Karleuša Divna preminula je u nedelju, 3. marta, u svom stanu dok se Jelena ukrcavala u avion, vraćajući se sa nastupa u Beograd.

Pop diva bila je veoma vezana za majku, jedna drugoj su bile podrške i oslonci, pa je Jelenu iznenadna smrt majke, koja se tri godine borila protiv karcinoma pluća, jako potresla.

Jelena, kada su saznali da Divna boluje od raka, nije želela da priča o javnosti o tome i više od 3 godine krišom pomogala mami Divni, što javnost sve do njene smrti nije znala.

foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

"Javnost ju je osuđivala što troši pare na skupe krpice, ali to ni u pola nije tačno. Sav novac koji je dobijala od nastupa, ona je ulagala u Divnino lečenje, jer je želela svim silama da svojoj majci pomogne. Nema gde nisu išle, na koja vrata klinika nisu pokucale. Vodila ju je u i Tursku na lečenje, gde god je mogla samo da njena majka ozdravi", sa bolom u glasu izvor prepričava patnje kroz koje je prolazila Jelena i to sve samo da bi njena majka bila zdrava.

Divna Karleuša biće sahranjena u sredu, 6. marta, na Novom bežanijskom groblju u 15.20.

Kurir.rs/Alo/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track