SRPSKA PEVAČICA IMALA JEZIVO PREDOSEĆANJE DA ĆE SE RAZBOLETI: Usred NATO bombardovanja istrčala je iz stana da kupi FOTELJE, 3 pamučne pidžame, a kasnije su joj PRONAŠLI RAK
Foto: Damir Dervišagić

Otvorila dušu

SRPSKA PEVAČICA IMALA JEZIVO PREDOSEĆANJE DA ĆE SE RAZBOLETI: Usred NATO bombardovanja istrčala je iz stana da kupi FOTELJE, 3 pamučne pidžame, a kasnije su joj PRONAŠLI RAK

Stars -

Pevačica Nada Obrić jedna je od javnih ličnosti koja otvoreno priča o svojim zdravstvenim problemima, a kada je saznala da ima karcinom materice koji je kasno ustanovljen, vodila je veliku bitku sama sa sobom.

"Najteža je borba sa sobom uvek. To su bile dve vrste kancera. Skoro sam srela lekara, slučajno, ne znajući da je on bio u ekipi koja me je operisala. To je bilo 1999. godine. U trenutku operacije mi je stalo srce, te onda problemi sa tim. Odložili su operaciju dok me nisu reanimirali, pa se onda nastavilo. Uglavnom kod mene nije ništa sa svetom, dođem do svega što želim da dođem, ali preko velikog trnja", ispričala je Nada Obrić u emisiji "Na prvom mestu".

"Bio je u fazi bukvalno dvanaest sati. Ne minut do dvanaest, nego u dvanaest. Bila sam zdrava kao dren, trenirala sam, imala sam pločice na stomaku, trčala sam. Zdrava. Godinu dana pre toga je jedna doktoraka iz Zemunske bolnice bila kod mene na kozmetičkom tretmanu i bukvalno me odvde i uradi mi sve nalaze. I rekla mi je tada da sam kao devojčica. Nepuna godinu dana kasnije, desi se to što se desi. Ali kako sam otkrila sve to? Intuitivno sam osetila da nešto nije uredu, jer je 1999. godine bilo bombardovanje. U jeku najvećeg bombardovanja skočim i hoću da odem u salon nameštaja da kupim dve fotelje, ako se slučajno razbolim da ima ako mi neko dođe u posetu da ima gde da sedne, da mi ne sedi u krevetu. Odem u Nemačku, u neku prodavnicu gde sebe uhvatim na kasi da kupujemo tri pamučne pidžame. Ako se razbolim da u bolnici je praktičnije da nosim pidžame, pamuk je i kupi znoj i tada poveže sve ostalo. Shvatim da nisam dobro, spakujem se i odem kod lekara. To je bio ponedeljak, u sredu me zove lekar jer smo kućni prijatelji i kažu mu: Vidi ja znam, imam rak”. On se iznenadi i izda se i pita me: "Ko ti je javio?" - iskrena je pevačica.

Kurir.rs/Foto Prinscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track