TUGA na novom bežanijskom groblju

ZBOGOM, DIVNA: Sahranjena majka Jelene Karleuše! Pevačica pokrila lice rukama dok su Divnu spuštali u zemlju! TUGA I MUK NA GROBLJU (KURIR TV)

Stars -

Divna Karleuša, radijska voditeljka i majka pop dive Jelene Karleuše, sahranjena je na Novom bežanijskom groblju. Divna će počivati pored fudbalera Gorana Bunjevčevića, koji je bio Tošićev veliki prijatelj.

Pevačica Jelena Karleuša bila je neutešna, pala je preko kovčega i dugo jecala, dozivajući je: "Mama, mama". Uz nju je sve vreme stajao Duško koji ju je držao da ne padne. I sestra Danijela je sve vreme plakala.

1 / 10 Foto: Vladimir Šporčić

Kada su spuštali kovčeg sa Divnom Karleušom Jelena je prekrila lice u očaju. Divna je sahranjena uz pesme "Bila je tako lepa" i "Tiho noći".

Govor nad grobom smogla je snage da održi Divnina sestra Danijela.

"Dragi prijatelji, u ime porodice sa zahvaljujem što ste došli. Nažalost, ne mogu da budem vedra kao Divna, ona bi vas verovatno sve nasmejala. Ali ako ona vidi, mnogo joj je drago što ste svi tu. Nama je baš strašno, ali vam opet mnogo mnogo hvala što ste nas podržali", rekla je Danijela.

1 / 14 Foto: Nemanja Nikolić

Zet Duško je nosio kovčeg iz kaplele, a onda se pridružio Jeleni, koja je slomljena, neprestano plačući, išla za kovčegom.

1 / 9 Foto: Printscreen Kurir
foto: Pritnscreeen

Jelena se dobro držala pored kovčega u kapeli, a pored nje je sve vreme bio Duško, koji je nije ispuštao iz vida. Divnina sestra Danijela neprestano je plakala i jecala za sestrom.

1 / 19 Foto: Nemanja Nikolić
1 / 8 Foto: Vladimir Šporčić

Jelena Karleuša pala je preko majčinog kovčega kada je došlo vreme da se krene ka večnom počivalištu Divne Karleuše.

foto: Pritnscreen

Otac Jelene Karleuše, bivši muž Divne Karleuše, došao je na sahranu i zagrlio ćerku. Stigla je Dara Bubamara, Saša Popović, Slavko Banjac, a Jelena ne prestaje da plače.

Kada je Saša Popović ušao da izjavi saučešće, Jelena mu je pala u zagrljaj i dugo plakala.

1 / 30 Foto: Kurir

Među prvima na groblje je stigao pevač Beki Bekić, koji je nosio crvenu ružu.

foto: Nemanja Nikolić
1 / 5 Foto: Vlada Sporčić
foto: Ivan Ercegovčević

Jelena i Duško stigli su na groblje u pratnji obezbeđenja. Pop diva je nemo koračala uz supruga. Čim je izašla iz automobila, tražila je supruga i uzela ga je pod ruku.

Divna Kareluša preminula je posle borbe sa opakom bolešću, kancerom pluća, sa kojim se borila poslednje tri godine.

1 / 13 Foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/I.E/M.D/Foto Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track