Najnovije vesti

POTVRĐENA OPTUŽNICA! CETINSKOM PRETI ROBIJA OD 8 GODINA: Pored traume i  javne osude, čeka ga i zatvorska kazna!
Foto: Dragana Udovičić

potvrđena optužnica

POTVRĐENA OPTUŽNICA! CETINSKOM PRETI ROBIJA OD 8 GODINA: Pored traume i javne osude, čeka ga i zatvorska kazna!

Stars

Opštinsko državno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Tonija Cetinskog, a ista je i potvrđena. Saobraćajna nesreća u Rovinju 2017. godine u kojoj je stradao pešak, pored traume, pevaču će prouzrokovati i zatvor u slučaju da se dokaže da je kriv, i to u trajanju od 1 do maksimalnih 8 za ovo krivično delo. 

 

Prema optužnici, Toni je prouzrokovao nesreću sa smrtnom posledicom iz nehata kršeći propise o bezbednosti u saobraćaju. Prema odredbama Kaznenog zakona, u slučaju da mu se pravosudnom presudom dokaže krivica, preti mu od jedne do osam godina zatvora.

 

“Naravno da smatramo da napisano u optužnici nije ono što se dogodilo, ali ako se u daljem postupku dokaže bilo kakva krivica s moje strane, za svoje sam eventualne greške spreman odgovarati”, poručio je tada pevač.

 

Toni se kaje i neizmerno žali zbog onoga što se desilo, ali se trudi da i dalje normalno funkcioniše i živi, i pored boli koju je naneo kako porodici preminulog 62-godišnjeg Ibrahima Kevljanina, tako i svojoj.  

 

“Ono što mi je teže od bilo kakvog sudskog procesa, osude i javnog linča je sama činjenica da sam učestvovao u takvoj nesreći koja je ostavila duboku traumu prvenstveno na porodicu pokojnika kao i na mene i moju porodcu uprkos tome što se trudim dalje funkcionšem, radim, živim, nije lako ali mora se”, izjavio je pevač nakon podizanja optužnice kada je rekao kako se ne oseeća krivim.

foto: Printscreen Kurir TV

Kurir.rs, Glas Istre, CDM / Foto: Dragana Udovičić

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...