MUČILA SE STRAŠNO, BOLEST JU JE LAGANO UBIJALA, SPASLA SE MUKE: Bliski prijatelji otkrili kako su izgledali poslednji meseci Divne Karleuše!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Prekinula terapiju u Nemačkoj?

MUČILA SE STRAŠNO, BOLEST JU JE LAGANO UBIJALA, SPASLA SE MUKE: Bliski prijatelji otkrili kako su izgledali poslednji meseci Divne Karleuše!

Stars -

Divna Karleuša, radijska voditeljka i majka Jelene Karleuše, preminula je 3. marta posle duge borbe sa teškom bolešću. Pop diva veoma teško podnosi gubitak majke, za koju je sve činila kako bi ozdravila i nije štedela novac ni vreme da joj pomogne.

"Divni je bilo veoma teško. Ona je bolovala od raka pluća, a silne terapije na koje je Jelena vodila produžile su joj život, ali ne i kvalitet istog. Mučila se strašno, bolest je lagano ubijala, a poslednjih meseci joj je baš bilo teško", priča izvor blizak porodici Karleuša i dodaje da je Jelena majku vodila svuda.

foto: Nevena Mijušković, Kurir, Damir Dervišagić

"U sve vodeće klinike u svetu je vodila Jelena majku. Na kraju se odlučila za poznatu privatnu kliniku u Turskoj, gde je zajedno sa njom odlazila na zračenja, hemioterapije, ali i na redovne mesečne kontrole. Šta god da je čula da može da pomogne, od lekova, preparata, vitamina, ma šta god, Jelena je kupovala, ne pitajući za cenu", ispričao je izvor, dobro upućen u celo Divnino lečenje.

foto: Nevena Mijušković

"Iako je dala 100 odsto sebe i bila uz majku do poslednjeg dana, Jelena ne može da prihvati da ju je najveći životni oslonac zauvek napustio.

Stalno se preispituje da li je mogla još nešto za nju da učini i ponavlja da neće moći da preživi njen prerani odlazak. Uz nju je u ovom trenutku suprug Duško, ali će on morati da se vrati u Kinu zbog poslovnih i profesionalnih obaveza, pa se Jelena plaši šta će biti kad ostane sama s decom u Beogradu. Zbog toga razmišlja da ode kod Duška u Kinu, ali devojčice idu u školu, pa i tu postoji problem. Ne zna još šta će raditi", završava naš izvor.

foto: Nemanja Nikolić

Prekinula lečenje kod Basare

Divna Karleuša se po saznanju da ima rak pluća, te 2016. godine, zaputila kod čuvene doktorke Nade Basare u Nemačkoj. Tamo je i započela s terapijom, ali je nije izgurala do kraja. - Divna je s Jelenom najpre otišla u Nemačku i otpočela je lečenje kod Basare, ali su je onda savetovali neki drugi ljudi da pokuša s alternativnim metodama, čajevima i sirovom hranom, te je na pola Basarine terapije stala - priča izvor „Alo!“ i dodaje da je doktorka Nada nije uslovljavala da ostane. - Posle sam čuo da je Basara rekla da joj je žao što Divna nije ostala na klinici do kraja i primila punu dozu imuno-terapije. Ko zna šta bi bilo da je izgurala do kraja - priča naš izvor.

Kurir.rs/Alo/foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track