Najnovije vesti

SLOMLJENA KARLEUŠA PREKLINJALA DUŠKA: Ne ostavljaj me sad! Ne mogu ovo sama da preživim!
Foto: Kurir

OTIŠAO U KINU

SLOMLJENA KARLEUŠA PREKLINJALA DUŠKA: Ne ostavljaj me sad! Ne mogu ovo sama da preživim!

Stars

Bol Pevačica molila Duška Tošića da odloži povratak u Kinu kako bi bio uz nju i pomogao joj da lakše prebrodi tugu za preminulom majkom Divnom

Jelena Karleuša ne može da se pomiri sa činjenicom da je ostala bez majke Divne, za koju je bila veoma vezana.

Uz nju je sve vreme tetka Danijela, ali joj je sada najpotrebnije da tu bude i njen suprug Duško Tošić, koji zbog obaveza mora da bude u Kini. On je došao na sahranu svoje tašte, gde se nije odvajao od supruge, koja ga je preklinjala da odloži povratak u Kinu. Njoj znači da on bude uz nju u najtežim životnim trenucima.

foto: Kurir

Nakon saznanja da je Divna umrla od posledica teške bolesti, Jelena je konstantno na lekovima za smirenje, te još uvek u potpunosti nije svesna realnosti. Ona ima potrebu da neko bude uz nju 24 sata, a najviše potrebu za blizinom muža.

- Ne ostavljaj me samu, ne odlazi u Kinu! Ostani pored mene, ne mogu da izdržim, ne znam kako ću sama ovo preživeti - rekla je Karleuša mužu, ali on zbog ugovora koji ima s fudbalskim klubom Guangdžouom R&F mora da otputuje u Kinu.

Naš izvor navodi da je JK neutešna, a kako smo juče objavili, pod tolikim je stresom da se dešava da ostane bez glasa.

foto: Kurir

- Jako je loše! Po ceo dan plače i doziva majku. Ona ne želi da je ćerke takvu gledaju, pa su devojčice kod tetke u Zrenjaninu - kaže naš izvor i dodaje da svi koji su bliski s Jelenom daju sve od sebe da joj pomognu kako bi izašla iz depresije.

foto: Printscreen

- Sve je palo na Duškova leđa. On se maksimalno trudi da Karleuši ublaži bol, ali i on je slomljen. I njemu je teško pala Divnina smrt, voleo ju je i cenio. Bio je vezan za nju, a pogotovo kada se razbolela. Davao je sve od sebe da je spase, a više puta je govorio da ima najbolju taštu na svetu i da joj je mnogo zahvalan na svemu što je činila za njega. A Jelenu razume jer je i on pre samo šest meseci ostao bez oca - završava naš izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Duškom, ali on ne odgovara na pozive i poruke.

foto: Kurir

Neutešna Položila crvenu ružu i upalila sveću

SVAKOG JUTRA NA MAJČINOM GROBU

Jelena je i juče oko devet sati ujutru posetila majčin grob. Duško nije bio s njom, za razliku od četvrtka, pa se pretpostavlja da se ipak vratio u Kinu. Ona je stigla na Novo bežanijsko groblje s tetkom i sama je dovezla automobil. Nosila je crni šešir i naočare za sunce. Neutešno je sedela na klupi i plakala držeći u ruci crvenu ružu koju joj je namenila. Jelena i njena tetka, s kojom je radijska voditeljka živela do poslednjeg dana, upalile su nekoliko sveća Divni za pokoj duše. Pop zvezda se u nekom trenutku naslonila na majčin spomenik i jecala. Bez reči, posle pola sata, ušle su u automobil i odvezle se s groblja.

foto: Kurir

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...