Najnovije vesti

PEVAČICA ČUVA USPOMENU NA MAJKU: JK prenela Divnine stvari u svoju kuću
Foto: Nemanja Nikolić

tuga do neba

PEVAČICA ČUVA USPOMENU NA MAJKU: JK prenela Divnine stvari u svoju kuću

Stars

Jelena Karleuša prenela je omiljene stvari pokojne majke Divne Karleuše u svoj dom na Dedinju.

 

foto: Damir Dervišagić

Kako Kurir saznaje, pevačica želi da sačuva uspomenu na radio voditeljku, koja je preminula 3. marta posle duge i teške bolesti, pa će njene unikatne predmete, nakit i gardrerobu čuvati u posebnoj prostoriji.


- Jelena je slomljena, ali polako dolazi k sebi. Tek sada postaje svesna realnosti i sve više oseti majčin nedostatak. Prethodnih dana doživela je veliki šok, pa je konstantno bila pod tabletama. Sada se već polako vraća u normalu, ali i dalje teško prihvata činjenicu da je ostala bez majke. Njih dve su kao što je poznato bile veoma bliske, pa je Jelena poželela da sačuva Divnine stvari. Zamolila je prijatelja da joj donese iz Divnine kuće sve ono što je voditeljka najviše volela i bez kojih nije mogla. Ne želi da ih baca, poklanja i ostavlja da trunu već želi da budu uvek uz nju jer će na taj način bar malo da oseti maminu prisutnost - otkriva naš izvor i dodaje da će pevačica u određenim prilikama nositi nakit koji je dobijala od majke.


- Jelena je od Divne dobijala vredne poklone poput zlatnog nakita, satova, ukrasa. Postoji jedan nakit koji ona dugo nosi sa sobom i za koji je emotivno vezana - kaže jedna pevačicina prijateljica.

 

foto: Pritnscreen/Instagram

Prema našim saznanjima, Karleuša se uskoro vraća svojim svakodnevnih obavezama.


- Jelenin menadžet otkazao je nekoliko nastupa jer ona nije bila u stanju da izdrži nastuo samo nekolikodana nakon što je ostala bez majke. Međutim, pošto je profesionalac, a i polako se psihički sabira, ona bi trebalo u skorije vreme da se vrati žiriranju u "Zvezdama Granda" i nastavi tamo gde je stala. Prijatlji je savetuju da će se samo na taj način oporaviti jer bi joj prijalo da bude u društvu, sa svojim kolegama i publikom i da bar na kratko prikrije tugu koju nosi u srcu - završava naš izvor.

foto: Nevena Mijušković, Kurir, Damir Dervišagić


Kurir.rs/M. Dejanović/Foto: Instagram

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...