SAŠA POPOVIĆ SVE SASUO LEPOJ BRENI U LICE: Pevala si za 100 dindži, vozila krntiju, a kad si došla kod mene, kofer ti bio vezan KANAPOM! ŠOK U EMISIJI! (FOTO)
Foto: Printscreen

BAŠ JOJ SPUSTIO

SAŠA POPOVIĆ SVE SASUO LEPOJ BRENI U LICE: Pevala si za 100 dindži, vozila krntiju, a kad si došla kod mene, kofer ti bio vezan KANAPOM! ŠOK U EMISIJI! (FOTO)

Stars -

Saša Popović i Lepa Brena, koji su prijatelji i poslovni saradnici već decenijama, prvo u grupi Slatki greh, a potom kao poslovni partneri u Grand produkciji, povremeno jedno drugog znaju da čačnu i da saspu istinu u lice.

Naime, Brena je učestvovala u kvizu Zvezde granda specijal, gde ju je Saša Popović pošteno isporozivao.

Postavljeno je pitanje kojoj grupi su pripadali Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović, a pevačica je znala tačan odgovor - "Divlje jagode".

foto: Printscreen

"Brena da ovo nije znala, bila bi izbačena iz emisije ovoga trenutka. Brena je bila rokerka. Ja se sećam kad smo izgubili pevačicu '78. godine, a ja pitam je l' ima neka pevačica tamo u Brčkom da je zameni. Kažu mi ima jedna rokerka! A Brena ko Dženis Džoplin, kad se pojavila ovakva ispred mene, ja kažem... ", pričao je Popović sve vreme pokazujuči pokretima koliko je Brena veća od njega.

foto: Printscreen

"Od tebe uopšte nije teško biti veći, viši i deblji. Ja sam tada imala 84 kilograma, a ti si imao 54", našalila se Brena.

"Jeste, ali znaš koja je bila razlika? U ono vreme, kada ja stanem na novčanik, bio sam mnogo viši od tebe, da znaš. Ja sam odlično zarađivao, vodio Slatki greh u ono vreme, a ti si pevali na igrankama za sto dindži", nije dozvolio Breni.

"Nije tačno! Moj tata je tada imao platu 200.000, a ja sam zarađivala nedeljno po 300.000 dinara. Ali sam otišla da studiram", odgovorila je Brena.

foto: Printscreen

"Ti zarađivala 300.000? Hej, kad je došla u Slatki greh sa nekim raspalim automobilom i nekim koferom koji je bio vezan kanapom. I ja kažem: "Breno, idi da kupiš neku garderobu, treba da nastupaš", prvi nastup 1989. godina, a ona kaže: "Nemam para", a kao zarađivala 300.000 nedeljno. Koga ti varaš?", insistirao je Popović.

"Ne varam nikoga. Pevala sam u Brčkom i zarađivala nedeljno 300.000 dinrana, a onda sam upisala u septembru turizam na Prirodno matematičkom fakultetu, a onda sam u aprilu počela da pevam za Slatki greh. Šest meseci sam studirala", objasnila je Brena, a Popović nije više hteo da se raspravlja sa njom.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track