Najnovije vesti

LUKAS ZA SEBE KAŽE DA JE PRAVI MUŠKARAC: Aca objasnio zašto je to ISTINA, a onda progovorio o LJUBAVNOM ŽIVOTU!
Foto: Damir Dervišagić

SREĆAN I ISPUNJEN

LUKAS ZA SEBE KAŽE DA JE PRAVI MUŠKARAC: Aca objasnio zašto je to ISTINA, a onda progovorio o LJUBAVNOM ŽIVOTU!

Stars

Aca Lukas je miljenik mnogh žena, pa često dobija komplimente da što je stariji izgleda sve bolje, a sada je objasnio zašto je tako.

 

"Zato što sam pravi muškarac. Jedino pravi muškarci što su stariji bolji su frajeri. Jao, kada vidim kako sam izgledao pre 20 godina. Od onoga ne može da se izgleda lošije", rekao je Lukas.

 

Pevač trenutno nema emotivnu partnerku, ali je srećan, jer ima četvoro dece i unuku. Kako kaže Lukas, sa emocijama je na nultoj tački, a sam sebe ume da usreći. On je otkrio da je počeo da razmišlja o kupovini stanova od kako je dobio decu, ali da još nije ništa kupio. 

 

foto: Damir Dervišagić

Lukas se prisetio i kolege Šabana Šaulića, koji je nedavno preminuo posle saobraćajne nesreće.

 

"Šabana mi je jako žao, mi smo se znali 25 godina. Nismo prijatelji koji su dolazili na slave, ali smo prijatelji iz kafane i to je pravo prijateljstvo. Znam čoveka iz najboljih stanja i izdanja. To je bio mnogo dobar čovek i gospodin i najbolji pevač na ovim prostorima, boem i duša od čoveka. Za 25 godina nikad nisam video da je ljut, niti je ružnu reč rekao. Jako sam nesrećan zbog ovoga što se dogodilo", izjavio je Aca.

 

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...