Najnovije vesti

NOVI RAT VRANJEŠA I PEVAČICE! OBJAVIĆU SPISAK SVIH TVOJIH JE.AČA, IMAM ČAK I FOTKE: Fudbaler planira da UNIŠTI Daru Bubamaru sa kojom se čuo još dok je bio sa Karleušom! ŠOK!
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

PRETNJE

NOVI RAT VRANJEŠA I PEVAČICE! OBJAVIĆU SPISAK SVIH TVOJIH JE.AČA, IMAM ČAK I FOTKE: Fudbaler planira da UNIŠTI Daru Bubamaru sa kojom se čuo još dok je bio sa Karleušom! ŠOK!

Stars
09:10h

Dara Bumara nazvala je Ognjena vranješa "indijancem" nakon što joj je slao poruke kada je video njen eskplicitni snimak. Vranješ je zbog toga pobesneo, pa Dari sprema osvetu.

Navodno su se Dara i Ognjen dopisivali pre 2 godine, a razlog zbog kog je prestala da mu odgovara na poruke je Jelena Karleuša. On tvrdi da zna mnoge stvari iz Darine prošlosti, pa je hteo da je isproziva na račun seksualnih sposobnosti.

foto: Printscreen Instagram, PrintScreen

"Ipak, nije očekivao da će ga Dara tako javno izvređati s obzirom na to da imaju zajedničku prošlost i da on mnogo toga zna o njoj. Poludeo je kada je video šta je objavila i istog trenutka joj poslao preteću poruku", kaže izvor koji tvrdi da Vranješ namerava da iznese sve muškarce sa kojima je Dara bila.

Pevačica je Vranješu napisala da "od.ebe", posle čega je on rekao da jedva čeka spisak njenih je.ača da objavi na svim portalima i u novinama.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

"Na kraju joj je zapretio i rekao da ima još eksplicitnije snimke i fotografije na koja je ona i da će zažaliti dan kada je odlučila da ga izvređa", kaže izvor.

On sada namerava da uništi Daru koja ga je na društvenim mrežama blokirala.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić, Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja